کد خبر: ۹۶۹۵۶۳
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱

ریزش ۳۷ هزار واحدی شاخص بورس

امروز (سه‌شنبه) شاخص بورس بیش از ۳۷ هزار واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۸۴ هزار واحد رسید.
ریزش ۳۷ هزار واحدی شاخص بورس
آفتاب‌‌نیوز :

در بیست و سومین روز بهمن‌ماه ۱۴۰۳ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۳۷ هزار و ۳۱۵ واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۸۴ هزار و ۳۵۰ واحد رسید. از ۲۲ دی‌ماه به بعد بازار سهام دچار نوسان کاهشی شده و فقط هفت روز مثبت بوده است. در روز‌های اخیر نیز این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان به سر می‌برد.

روز سه‌شنبه شاخص هم‌وزن نیز ۱۲ هزار و ۸۰۶ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۵۹ هزار و ۹۳۷ واحد ایستاد.

در چهارمین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۰ عدد و سهام منفی ۳۱۵ عدد بود. تعداد خریداران به ۷۸ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۱.۳۲ درصد کاهش داشت.

امروز حدود ۶۵۱ هزار فقره معامله به ارزش ۱۶ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فارس، فولاد و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به محتشم، غانیزان و خودرو اشاره کرد.

روز بیست و سوم بهمن ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۲۰۰ واحد کاهش یافت و به ۲۶ هزار و ۷۴۲ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۴۰۷ هزار فقره و ارزش آن ۸۴ هزار میلیارد تومان بود.

آریا و مارون بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند، اما نیشکر اثر منفی ایجاد کرد. نبانک، اخشان و نیشکر نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود ۴۰ درصد رشد کرد که بیشترین میزان بازدهی را در مقایسه با بازار‌های رقیب مثل ارز، سکه و طلا از آن خود کرد.

یکشنبه (۲۷ آبان) بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه چهارم آذر از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد.

سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر برای نخستین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و پس از آن رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که ۲۴ آذرماه به کانال ۲.۶ میلیون دست یافت، یکم دی کانال ۲.۷ میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده ۲.۸ میلیون شد، ۱۸ دی ماه از کانال ۲.۹ میلیون واحد عبور کرد، اما ۲۳ دی مجددا به پایین این کانال سقوط کرد و در روز‌های اخیر در محدوده ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان است.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شده بود.

عبدالناصر همتی - وزیر اقتصاد - اخیرا گفته که بورس در چند ماه گذشته رشد خیلی خوبی داشته، فقط به این دلیل که سعی کردیم قیمت‌گذاری دستوری و دخالت را انجام ندهیم و در عین حال حمایت کنیم. دولت فقط باید در زمان شکست بازار دخالت کند نه اینکه خودش در همه امور بازار ورود کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین