کد خبر: ۹۷۰۷۷۱
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹

آموزش مهارت‌های زندگی در کنار توانمندسازی اقتصادی زنان ضروری است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: علاوه بر توانمندسازی اقتصادی، باید به آموزش مهارت‌های زندگی و گفت و گوی زنان توجه ویژه شود چراکه این امر نه تنها در ارتقای وضعیت اقتصادی بلکه در بهبود روابط اجتماعی و فرهنگی و حل بحران‌های اجتماعی آنان موثر است.
آموزش مهارت‌های زندگی در کنار توانمندسازی اقتصادی زنان ضروری است
آفتاب‌‌نیوز :

زهرا بهروز آذر با حضور در مؤسسه تحقیقاتی و فرهنگی امام موسی صدر، با سیده رباب صدر خواهر امام موسی صدر و حورا صدر دختر امام موسی صدر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از سیده رباب صدر قدردانی و بر اهمیت تلاش‌های مستمر ایشان و مؤسسه امام موسی صدر در لبنان تأکید کرد.

بهروز آذر همچنین بر ضرورت آموزش ارزش‌های انسانی که از طریق خانواده منتقل می‌شود، تأکید کرد و گفت: مشی امام موسی صدر در این زمینه، الگویی است که امروز به آن نیاز داریم. تلاش‌هایی که ایشان برای انتقال ارزش‌های اخلاقی و انسانی در جامعه انجام دادند، آموزنده و الهام‌بخش است.

وی در این دیدار به الگویی که امام موسی صدر در عرصه محرومیت‌زدایی ارائه داده است، اشاره کرد و گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود که آنان را از محدودیت‌های اجتماعی و فرهنگی رها ساخت و دوم، ارتقای سطح مهارت‌های عمومی و فنی زنان بود که باعث توانمندسازی آنها در عرصه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: این الگو می‌تواند راهگشای تلاش‌های بیشتر برای توانمندسازی زنان در ایران و دیگر کشور‌های منطقه باشد.

وی با اشاره به اهمیت وفاق ملی در دولت چهاردهم و اقدامات دکتر پزشکیان، بر لزوم بهره‌گیری از تفکرات امام موسی صدر در حل مسائل تأکید کرد و گفت: ما باید الگو‌های موفقی از شنیدن مؤثر در خاورمیانه را دنبال کنیم. چالش‌های امروز نیازمند مشارکت و همکاری همه ایرانیان است و همدلی و وفاق می‌تواند این مشکلات را برطرف کند.

رباب صدر نیز در این دیدار دوستانه، به چالش‌های پیش‌روی زنان در خاورمیانه تأکید کرد و اظهار داشت: اکنون مهم‌ترین زمان برای ایفای نقش زنان در جوامع عربی و اسلامی است.

وی با اشاره به اقدامات زنان لبنانی و فلسطینی، از تأثیرگذاری اجتماعی زنان در منطقه یاد و بر لزوم تقویت این نقش‌آفرینی‌ها تأکید کرد.

رباب صدر همچنین به تشریح فعالیت‌های مؤسسه امام موسی صدر در لبنان پرداخت و اظهار داشت: تمرکز این مؤسسه بر ارتقای سطح اجتماعی و فرهنگی زنان است.

وی تأکید کرد: علاوه بر توانمندسازی اقتصادی، آموزش مهارت‌های گفت‌و‌گو نیز بخش مهمی از برنامه‌های این مجموعه است.

وی در این رابطه به میراث امام موسی صدر در ترویج گفت‌و‌گو در جامعه اشاره کرد و گفت: امام موسی صدر نخستین روحانی مسلمانی بود که از مسیحیان برای گفت‌و‌گو دعوت کرد و در کلیسا با آنان به تبادل نظر پرداخت. ترویج فرهنگ گفت‌و‌گو و شنیدن دیگران همچنان نیازمند پیگیری و گسترش است.

رباب صدر یادآور شد: همان‌طور که امام موسی صدر در زمان خود، از مسیحیان برای گفت‌و‌گو دعوت کرد، امروز نیز باید برای تقویت همبستگی اجتماعی و فرهنگی در میان زنان و دیگر گروه‌ها تلاش کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین