کد خبر: ۹۷۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۸

کامران دانشجو: انتخاباتی برگزار کردم که حتی یک رأی هم جابجا نشد

یک عده آمده بودند نظام را از بین ببرند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رئیس ستاد انتخابات دهم ریاست جمهوری که اینک در مقام وزارت علوم در دولت احمدی‌نژاد حضور دارد در مصاحبه‌ای به بیان مسائل مهمی در مورد دانشجویان بازداشت شده، فیلم پخش شده از بی‌بی‌سی در مورد کوی دانشگاه و انتخابات ریاست جمهوری پرداخت.

کامران دانشجو گفت: رای مردم مخفی است و نمی‌دانم این اعداد و ارقام ( آمار اعلامی از سوی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها که 70درصد دانشگاهیان به افرادی رای دادند که اکنون پیروز انتخابات نشده‌اند) از کجا مطرح می شود. قاعده کار این است که باید به انتخاب مردم احترام گذاشت. 

وی با بیان اینکه در طول حوادث بعد از انتخابات دانشگاه‌ها بیشترین همجه را شاهد بودند، اظهار داشت: در شروع سال تحصیلی، در 13 آبان، 16 آذر، ایجاد اختلال در امتحانات. اما دانشگاه‌یان از همه این هجمه‌ها سربلند بیرون آمدند و ملت ایران به چنین دانشجویان و دانشگاه‌یانی که علیرغم تمام هجمه ها نشان دادند که افسران و فرماندهان قابل اعتمادی هستند احترام می گذارد.- این هجمه‌ها از طرف مجموعه رسانه‌های ضد انقلاب مانند بی بی سی و VOA و بسیاری از رسانه‌های مجازی همسو با آنها صورت گرفت. 

وزیر علوم در ادامه افزود: در 16 آذر امسال بیش از هر زمانی شاهد سردادن شعار مرگ بر آمریکا بودیم و جنبش دانشجویی در 16 آذر‌ماه امسال فریادشان علیه استکبار علی‌الخصوص آمریکا بیش از گذشته بود. ضمن اینکه در 13 آبان نیز حضور پررنگ و انقلابی دانشجویان را شاهد بودیم. 

کامران دانشجو با اشاره به نقش دانشجویان در جریان حوادث بعد از انتخابات گفت: قاطبه و قریب به اتفاق دانشگاه‌یان ولایت پذیری دارند و همگام با ولایت هستند که خارج از خط و خطوط سیاسی قرار دارند. دانشجویان پس از انتخابات ولایت پذیری را خارج از مرزبندی‌های جناحی و سیاسی نشان دادند. ولایت‌پذیری خارج از علاقه‌های سیاسی است. محور، ولایت است و ولایت، محور نظام است. 

وی در ادامه اظهار داشت: امتحانات از دیگر حربه‌های دشمن بود که تلاش می‌کردند آن را بر هم بزنند اما همه دانشگاه‌ها و دانشجویان و اساتید آمدند و امتحانات به خوبی برگزار شد. چند عضو هیأت علمی و چند دانشجو که خارج از ضابطه حرکت کردند را نباید بزرگن‌مایی کرد. دانشگاه‌یان ما با آرامش امتحانات پایان ترم را برگزار کردند. به‌طور حتم مردم ما حساب این تعداد اندک دانشگاهی را از سایر دانشگاه‌یان متعهد به نظام جدا خواهند کرد زیرا این تعداد اندک رسم فرهیختگی را ندارند.

دانشجو با بیان اینکه در تمام اغتشاشات کمتر از 10 درصد از بازداشت شدگان دانشگاهی بودند که این نشان می‌دهد دانشجویان اغتشاش‌گران را همراهی نکردند، گفت:  تعداد زیادی از همین 10 درصد هم مربوط به دانشجویانی بود که مشکلات آموزشی داشتند.- تعداد زیادی از دانشجویان بازداشت شده مشکلات آموزشی داشتند. واقعیت این است که در مواردی دانشجویان به دلیل مشکلات آموزشی از این فضای سیاسی پس از انتخابات قصد سوء استفاده داشتند.
در بین اساتید این موارد بسیار کمتر است. بعضا وابستگی‌های حزبی آنها را به سمت موضع گیری‌هایی کشانده بود.

وزیر علوم در مورد وظیفه کنونی خود اظهار داشت: دو وظیفه متوجه من است. یکی صنفی که مسئولیت ما در قبال دانشگاه‌یان این است که باید بر اساس آن از دانشجویان و دانشگاه‌یان حمایت کنیم. بنابراین تا متوجه می‌شویم کسی از خانواده دانشگاه‌یان دستگیر شده است ورود پیدا می‌کنیم. اما یک بخشی به نهادهای امنیتی باز می‌گردد. اگر یک دانشگاهی مرتکب خلاف یا خطایی شده که جنبه امنیتی نداشته است به طور حتم پیگیری کرده‌ایم. البته موارد امنیتی را نیز از طریق نهادهای مختلف پیگیر بود‌ایم. 

کامران دانشجو در ادامه با بیان اینکه ما در داخل دانشگاه‌ها کاپیتولاسیون نداریم، افزود: داخل دانشگاه‌ها هم جزء مملکت است. اگر خلاف دانشگاه صورت گیرد باید با آن برخورد شود. هرج و مرج زیبنده محیط مقدس دانشگاه و فرهیختگان نیست. باید یک تعادلی برقرار کرد که نه صرف اینکه فرد دانشجوست یا عضو هیأت علمی است در حاشیه امن باشد و به بهانه اینکه دانشگاهی فرهیخته است هر کاری انجام دهد. نه اینکه بالاخره بخواهیم اعمال مجازات‌های سنگین داشته باشیم که از عدالت خارج باشد. در درون دانشگاه‌ها باید با تلطیف و هدایت حرکت کرد و تنبیه آخرین ابزار باشد مثل درون خانواده. البته یک جاهایی هم نمی‌توان برخورد نکرد. 

وزیر علوم با بیان اینکه مسأله کوی دانشگاه که رهبر معظم انقلاب هم روی آن تاکید داشتند، باید پیگیری شود و به نتیجه برسد، گفت: ما هم از طریق از مجلس محترم و قوه قضائیه دنبال آن هستیم. همانظور که مسأله کهریزک را دنبال کردند باید موضوع کوی نیز پیگیری و روشن شود. اما اینجا یک نکته وجود دارد. تخلفی شده است و چند نفر تخلف کرده‌اند که باید به آن رسیدگی شود اما نباید از اصل موضوع منحرف شویم.- اصل موضوع این است که یک عده آمده بودند نظام را از بین ببرند. یک عده کهریزک و کوی را مطرح کردند تا توطئه براندازی نظام فراموش شود. باید با درایت در این زمینه برخورد کرد. کسی که برای نظام دلش بسوزد باید حواسش جمع باشد که از موضوع اصلی نباید منحرف شد. نمی‌شود از موضوع براندازی غافل شد که البته نشان داده شده است که در این زمینه غفلت صورت نخواهد گرفت.
بی بی سی بارها و بارها دشمنی خود را ثابت کرده است و در طول تاریخ دشمنی خود را ثابت کرده است. پس یک چیز دیگری غیر از آنچه اظهار می‌کند در کار است. 

دانشجو اظهار داشت: - فیلم کوی دانشگاه در مجلس بررسی شد و گویا سخنگوی کمیسیون امنیت اعلام کرد که چیز جدیدی در آن نیست. اینکه کمیسیون امنیت ملی اینگونه در مورد فیلم کوی دانشگاه اظهار نظر می‌کند، دست بی بی سی را کاملا رو می‌کند. 

 کامران دانشجو رئیس ستاد انتخابات دهم ریاست جمهوری با اشاره به برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: من انتخاباتی را برگزار کردم که امنیت آن از اهمیت بسیاری برای مردم برخوردار بود که در آن حتی اجازه جابه جا شدن یک رای را با همکاری همه دست اندرکاران انتخابات ندادیم.

وی در پایان با بیان اینکه تکلیف سایت‌ها و رسانه‌های ضد انقلاب مشخص است و نباید برای مسئولان کشور و مردم مرجع باشند، گفت: خروج نخبگان حاوی چند نگاه است. کدام آمار را داریم که نشان می دهد خروج نخبگان بعد از انتخابات افزایش یافته است؟ باید حرف مستند زد و مردم هم حرف مستند را می‌پسندند. مشخص نیست اینکه برخی منابع عنوان می‌کنند مهاجرت نخبگان بعد از انتخابات افزایش یافته است از کجا این بررسی را انجام داده‌اند. افرادی که می‌گویند بعد از انتخابات مهاجرت نخبگان افزایش یافته است نه دلشان برای ایران می‌سوزد نه برای نخبه اهمیتی قائل هستند. آنها تنها با دید سیاسی و ضد نظام مطلبی را بیان می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
0
1
تو که راست میگی؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
0
1
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید... با کلی ...و ناامنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
0
1
هديه جناب دانشجو، براي برگزاري خوب انتخابات، وزارت بود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۰
0
1
حتی یک دیپلم ساده هم میداند که منحنی خطی تجمیع رأی ها که توسط وزارت کشور در روز انتخابات اعلام شد از نظر علمی محال و غیر ممکن است.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین