رضا درستکار، منتقد سینما و تلویزیون که داوری چهل و سومین دوره جشنواره فجر در رابطه با گسترش سانسورها در تلویزیون در گفتگویی گفت: «تلویزیون با حذف چهرهها، خودش را ضعیف کرد. امروز میبینیم که نه مردم برنامههای تلویزیون را نگاه میکنند و نه هنرمندان حاضرند در آن فعالیت کنند. البته این دیدگاه شخصی من است و ممکن است اشتباه کنم. اما بهعنوان کسی که در حوزه فرهنگ و رسانه فعالیت میکند، این را با اطمینان میگویم که تلویزیون با دست خودش نابود شد.»
از او پرسیدیم، در پنج سال گذشته تلویزیون ایران شاهد حذف چهرهها و برنامههای مؤثر بوده است. به نظر شما این روند هدفمند بوده یا اتفاقی و این منتقد پاسخ داد: «آنچه که در این سالها اتفاق افتاده، یک برنامه هدفمند برای حذف چهرهها و برنامههای تأثیرگذار بوده است. به نظر من، تلویزیون قصد داشت مرجعیت را از چهرههای شناختهشده بگیرد و افراد جدیدی را جایگزین کند. اما مشکل اینجاست که این افراد جدید، فاقد بنیه فکری و هنری لازم برای موفقیت بودند.»
این منتقد ادامه داد: «نتیجه چه شد؟ هیچ چهره جدیدی در تلویزیون متولد نشد، هیچ استعدادی شکوفا نشد، برنامههای مهم تعطیل شدند و سطح برنامههای سرگرمکننده هم بهشدت پایین آمد. در واقع، تلویزیون از این میترسید که آدمها مشهور شوند و دیگر در اختیارش نباشند، برای همین سعی کرد چهرهسازی را متوقف کند. اما نتیجه عکس داد؛ مثلاً عادل فردوسیپور، به جای اینکه حذف شود، حتی محبوبتر از قبل شد.»