کد خبر: ۹۸۲۹۹
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۶

مرتضی نبوی: به جای همت مضاعف، تنبلی مضاعف داریم

جنگ نرم جدی است و باید آن را جدی گرفت
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مرتضی نبوی در گردهمایی هفتگی جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) طی سخنانی درباره سال 89، سال همت و کار مضاعف گفت: همت واژه‌ای است قرآنی که در معارف ما هم جایگاه بالا و خوبی دارد، به طوری که حضرت علی(ع) در این مورد فرمودند «یک انسان به همان مقدار ارزش،قدر و منزلت دارد که همت دارد» و این بدان معناست که انسان با داشتن همت می‌تواند جایگاه و منزلت خود را مشخص نماید. 

نبوی در ادامه با ذکر مثالی خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی(ره) در کشور ما کاری را که هیچ‌کس حتی فکرش را نمی‌کرد با اراده قوی به سرمنزل مقصود رساند و یک نظام از هم گسیخته و وابسته 2500 ساله را تبدیل به نظام قدرتمند و پویای جمهوری اسلامی کرد. 

مدیر مسئول روزنامه رسالت تصریح کرد: مردان بزرگ به جز مطرح کردن نیت خود، حرکت و جهاد کردند تا توانستند به هدف خود برسند. واقعیت این است که راهی که توسط امام(ره) پایه‌ریزی و آغاز و حتی باعث تحولی شگرف در منطقه شد، نباید رها شود و باید با یک همت و کار مضاعف این راه را ادامه داد تا به هدف نهایی برسیم. 

وی با تاکید بر استفاده از تدبیر در سال جدید گفت: معنی همت و کار مضاعف فقط به معنی کار زیاد و ترمیم اقتصادی نیست، بلکه در تفکر و تدبیر نیز باید همت مضاعف کرد. این تدبیر باید در مسایل کشور به کار گرفته شود تا بتوانیم در مقابل جنگ نرمی که توسط دشمنان طراحی شده مقابله کنیم و شاهد آن چیزی که در مسائل بعد از انتخابات پدید آمد نباشیم. 

نبوی با بیان اینکه همت و کار مضاعف هم جنبه کیفی دارد و هم کمی، اظهار داشت: هر فرد، نهاد و یا دستگاهی باید علاوه بر افزایش کمیت کار، تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب را انجام دهد تا بتواند مسائل کشور را به طور دقیق‌تر بررسی و تحلیل کند. امروزه نقش فناوری در جهان نقش بزرگی است و آن طوری که شاهد هستیم کشورهای دیگر برای چندین سال آینده خود برنامه‌ریزی می‌کنند، رشته‌ای از علم در جهان به وجود آمده است به نام آینده‌پژوهی، ما نیز باید با استفاده از چنین مسائلی و با توجه به آرمان‌های بالای انقلاب طوری برنامه‌ریزی کنیم که بتوانیم در برابر کشورهای سرمایه‌دار غربی بایستیم و برای آن‌ها خط مشی تعیین کنیم. 

وی ادامه داد: وقتی می‌بینیم یک تفکر و یک تحریک کوچک در مسائل بعد از انتخابات باعث به وجود آمدن آن مسائل شد، بیشتر به نقش تدبیر و تفکر پی‌ می‌بریم. به لطف الهی در این 31 ساله هر چقدر که توطئه کردند خنثی شده ولی باید مراقب بود. 

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما وابستگی غیر اصولی به نفت وجود دارد به طوری که ما با پول نفت اقدام به گذراندن امور مملکت می‌کنیم. نباید از سرمایه این‌چنینی این‌گونه استفاده کرد. ما در اصل به جای همت مضاعف، تنبلی مضاعف داریم. به طوری‌که اکنون یک‌سری از جوانان ما می‌خواهند بدون هیچ زحمتی به همه چیز برسند. 

نبوی در مورد مسائل فرهنگی کشور افزود: دولتی که در همه زمینه‌ها کار و تلاش خوبی دارد باید در مسائل فرهنگی نیز همان تلاش را نشان دهد، یکی از مسائلی که باید به آن توجه ویژه شود مساله بدحجابی است به طوری‌که این مسأله در دولت قبل و در زمان آقای خاتمی نیز جدی گرفته نشد. 

وی تصریح کرد: بنده با افراط و تفریط در هر کاری مخالفم ولی در مورد این مسأله باید گفت همگی باید به تصمیم نیروی انتظامی در برخورد با این ناهنجاری اجتماعی کمک کنیم تا بتوانیم جلوی پیشرفت آن را بگیریم و نباید طوری شود که خانواده شهدای ما خود را متعلق به این جامعه ندانند. 

مدیر مسئول روزنامه رسالت با تقدیر از دولت و مجلس در هماهنگی جهت هدفمند کردن یارانه‌ها گفت: کاری را که دولت‌های قبلی نتواستند انجام دهند بحمدالله این دولت در کنار مجلس در حال اجرای آن است و به رسم و قانون سی‌و‌چند ساله‌ای که از سال 1350 درکشور در حال اجراست پایان دهند.

وی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه و بحمدالله یکی از برکات مهم نظام جمهوری اسلامی نشان دادن چهره واقعی کسانی است که همیشه سخنان خوبی می‌زنند ولی در باطن جور دیگری رفتار می‌کنند مانند رییس‌جمهور آمریکا که با شعار آزادی و دمکراسی جلو آمد ولی اکنون صحبت از حمله هسته‌ای می‌کند. 

جنگ نرم جدی است و باید آن را جدی گرفت و با توجه به آیات قرآن کریم که می‌فرماید باید با ایمان و عمل صالح به مقصود رسید، بتوان با یک برنامه‌ریزی صحیح و عمل صالحی که همانا شناخت مسئولیت در زمان خود است، کشور را به سمت پیشرفت و تعالی سوق داد و راهنمایی کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
0
0
آقای مرتضی نبوی، دیکتاتوری و حقه بازی سیاسی مشکل است نه دانشگاه، نه استادان، نه دانشجویان و نه علوم انسانی. شما را به سمت یکی از روزنامه های پر خرج با بودجه دولت گذارده اند و حداقل تاریخ را نمی خوانید و این ...را میگویید.به موارد زیر که در زمان حیات شما نیز اتفاق افتاده توجه کنید:
1- دانشگاها همواره مرکز جنبش های مدنی و غیر مدنی بوده اند وخواهد بود.
2- در انقلاب 1357 دانشجویان بازوی اجرایی انقلاب بودند.
3- اساتید نیز همواره حدود حقوق مردم رابه دانشجویان اموخته اند. و اگرامروز اساتید تندتر از دانشجویان دارند مردم را برای نافرمانی تحریک می‌کنند بخاطر این است که خفقان فرهنگی به حد اعلا رسیده.
4- علوم انسانی همواره در تاریخ در کنار علوم دیگر بوده و خواهد بود. به تارخ خودمان (نه اعراب) بنگرید. در اثار همه خیام،سعدی، حافظ، مولوی وابن سینا،خوارزمی، رازی، بیرونی و...همگام بار دیگر نوشته ها علوم انسانی همرا بوده است. ایا میخواهید تاریخ ما رانیز دوباره بنویسید؟
5- میفرمایید که:".. دانشگا اینها تحت تاثیر همین علوم انسانی هستند که در آنها خدا مرده است. ‌‌اینها در کتاب‌های علوم سیاسی‌شان به صراحت می‌گویند «خدا مرده است، ‌‌در صحنه سیاست حضور ندارد و انسان، محوراست"
اقای نبوی تاریخ را بخوانید چندین جا در کتابهای نویسندگان خارجی نوشته شده که اقای روحانی مجتهد"سید جمال الدین اسد ابادی" که بت بسیاری از روحانیون است در مصر از یکی از گرد هم ایی های نخبکان فراماسیون به خاطر رد وجود خدا اخراج گردید. هرچند تاریخ (و بنده) ایشان را یکی از نخبگان بزرگ تاریخ و ضد استعمار قبول دارد
اقای نبوی اینها باهم پیوسته در تاریخ بوده و هیچ مشکلی در علوم انسانی نیست .
اگر شما مقداری تاریخ بخوانید میبینید دیکتاتوری و حقه بازی سیاسی مشکل است نه دانشگاه، نه استادان، نه دانشجویان و نه علوم انسانی.
با سپاس مزدک.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین