عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب، در یادداشتی از مسعود پزشکیان، رئیسجمهور، درخواستی مبنی بر تغییرات در رسانه ملی مطرح کرد.
برمهانی، معاون صداوسیما گفت: پخش اظهارات تفرقه آمیز درباره اهل سنت، ممکن است عمدی بوده باشد. چیزی که ما میبینیم، چه بسا که بخشی از پروژه نفوذ باشد.
او در این زمینه نوشت: جناب آقای رئیسجمهور! اتفاقاتی که در روزهای اخیر در صدا و سیما رخ داده است گرچه چیز جدیدی نیست ولی به علت حساستر شدن شرایط کشور، زیانباری این رفتارها با منافع ملی برجستهتر و آشکارتر شده است و الا کارشناسان سیاسی و رسانهای خیلی خوب میدانند که رویکرد کلان این رسانه با اتفاقات اخیر همسو است و این رویکرد در همه برنامههای آن جاری است.
بنابر این نوشته، رسانه در هر جامعهای معادل سیستم قلب و گردش خون در بدن است. رسانهای که مواد غذایی آلوده، بیکالری و غیر مفید به خون تزریق کند و حتی نتواند خون را تصفیه و با فشار کافی به سلولهای بدن برساند، نتیجهاش برای بدن پیشاپیش روشن است.
تردید نکنید که؛ اراده به اصلاح امور کشور از اصلاح سیاست رسانهای آغاز خواهد شد. رسانهای میخواهیم که آموزنده، نقاد، ناظر و بازتابدهنده خواست اکثریت مردم و مدافع امنیت و وحدت ملی باشد و مردم را بینیاز از رسانههای فرامرزی کند.
اطمینان دارم که اغلب مسئولین چنین نگرانی را در ذهن خود دارند. رسانه رسمی کشور که باید یار شاطر دولت در اجرای سیاستهایش باشد، در عمل بار خاطر دولت شده است. بنابر این شما نمیتوانید عملکرد رسانه رسمی را نادیده بگیرید و بگویید که زیر نظر شما نیست.
وظیفه شماست که تمام شرایط را برای بهبود امور کشور فراهم کنید. حکومت یک کل یکپارچه است. درست است که نهادهای گوناگون و مستقل دارد، ولی استقلال آنها به منزله زدن سازهای جداگانه نیست، چون در این صورت به درگیری درون قوا منجر خواهد شد.
ضرورت دارد که گزارشی از وضعیت بسیار نابسامان و جناحی و مغایر با رویکردهای مطلوب مردم در صداوسیما تهیه و در بالاترین سطح گفتوگو کنید تا نشان داده شود که اجرای سیاستهای مورد نظر شما به دلیل رویکردهای این رسانه، همواره با احتمال شکست روبهرو است.