کد خبر: ۹۸۷۰۶۴
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰

عایق رطوبتی بی رنگ چیست؟ + ۵ کاربرد برای عایق رطوبتی شفاف

نیاز مبرم تجهیزات و مصالح مختلف به پوشش دادن با عایق رطوبتی به قدری زیاد است که پیشنهاد می‌شود حتما از عایق‌های رطوبتی باکیفیت و متناسب با مباحث زیبایی شناسی استفاده شود. یکی از چالش‌های اصلی برای اجرای این نوع عایق‌ها، رنگی بودن آن هاست که باعث می‌شود محدودیت برای اجرای عایق در سطوح مختلف وجود داشته باشد. این موضوع نه تنها برای عایق‌های گرم اجرا مانند ایزوگام، بلکه برای عایق‌های سرد اجرا همچون عایق‌های پلیمری و نانو نیز صدق می‌کند.
عایق رطوبتی بی رنگ چیست؟ + ۵ کاربرد برای عایق رطوبتی شفاف
آفتاب‌‌نیوز :

عایق رطوبتی بی رنگ که با تکنولوژی جدید طراحی شده است، می‌تواند انتخابی عالی برای رفع محدودیت استفاده از عایق‌های رطوبتی رنگی باشد و دغدغه افراد را در این زمینه برطرف کند. آشنایی با این عایق و کاربرد‌های مهم آن در صنایع و تجهیزات مختلف می‌تواند به شما برای انتخاب آن در زمان مناسب کمک کند.

عایق رطوبتی بی رنگ چیست؟

یکی از جدیدترین انواع عایق‌های رطوبتی موجود در بازار که توانسته جایگزین محصولات رنگی همچون ایزوگام و عایق سفید پشت بام شود، عایق بی رنگ رطوبتی است. مواد اولیه به کار رفته در این نوع عایق به گونه‌ای هستند که پس از اجرا روی سطح باعث تغییر رنگ در آنها نمی‌شوند و می‌توانند زیبایی سطح را به صورت همزمان با عایق کاری رطوبتی تامین کنند. این نوع عایق‌ها به دلیل پوشش بدون رنگ، ظاهر زیبا و جذابیت فوق العاده انتخابی عالی برای پوشش دهی سطوح مختلف محسوب می‌شوند. کیفیت عایق آب بند کننده بی رنگ از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و پیشنهاد می‌شود که حتما از سایت‌های معتبری همچون سایت ranachem.com اقدام به تهیه این عایق‌ها کنید تا از نظر کیفیت و کارایی آنها خیالتان آسوده باشد.

مهم‌ترین کاربرد‌های عایق بی رنگ آب بند کننده

اجرای عایق رطوبتی یک لازمه برای محافظت از تجهیزات مختلف است و اگر این کار انجام نشود، تجهیزات به راحتی دچار افت کیفیت می‌شوند و استحکام و دوام خود را از دست می‌دهند. اگرچه عایق‌های رطوبتی تنوع بالایی دارند، اما تنها بعضی از مدل‌های آنها که به صورت بی رنگ طراحی می‌شوند می‌توانند در بخش‌های خاص استفاده شوند. چرا که حساسیت بعضی از سطوح بالاست و نمی‌توان از هر نوع عایق رنگی روی آنها استفاده کرد. بنابراین، باید از عایق‌هایی برای آنها استفاده کرد که بی رنگ باشند. از جمله مهم‌ترین کاربرد‌های این نوع عایق می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

عایق رطوبتی بی رنگ چیست؟

1. عایق کاری اطراف پنجره‌های نما

استفاده از عایق رطوبتی بی رنگ (آبگریز شفاف) برای پوشش دادن گوشه‌های پنجره نما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پنجره‌های نصب شده در ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی در معرض رطوبت قرار دارند و ورود رطوبت به داخل گچ و سیمان نصب شده در نما می‌تواند خطرات جدی را ایجاد کند. عایق رطوبتی بی رنگ به خوبی می‌تواند روی سطوح لبه پنجره‌ها استفاده شود و آنها را آب بند و آب گریز کند. از آنجایی که هیچ رنگی در این نوع عایق وجود ندارد، بنابراین ظاهر آن را دچار تغییر نکرده و می‌تواند عمر مفید و سلامت مصالح استفاده شده در اطراف پنجره‌ها را افزایش دهد.

2. عایق کاری نما و مصالح استفاده شده

یکی دیگر از مهم‌ترین کاربرد‌های عایق رطوبتی بی رنگ، عایق کاری نما و مصالح استفاده شده است. همانطور که می‌دانید در هنگام بارش باران، برف و مرطوب شدن هوا اولین جایی از ساختمان که تحت تاثیر چنین تغییراتی قرار می‌گیرد، نمای ساختمان است. از این جهت پیمانکاران و کارفرمایان باید توجه ویژه‌ای به استفاده از مصالح نما داشته باشند و تا حد ممکن این مصالح را در برابر رطوبت عایق کاری کنند. عایق کاری نما با عایق بی رنگ نه تنها تاثیر منفی روی ظاهر عایق نما ندارد، بلکه زیبایی آن را نیز در دراز مدت حفظ می‌کند. این عایق‌ها آب گریز هستند و عمدتا خود تمیز شونده نیز می‌باشند.

مهم‌ترین کاربرد‌های عایق بی رنگ آب بند کننده

3. عایق کاری سطوح بند کشی موزاییک

استفاده از عایق بی رنگ رطوبتی با ساختار نانو روی سطوح بندکشی موزاییک می‌تواند نقش مهمی را در جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل سطوح بندکشی موزاییک داشته باشد. این محصول به دلیل بی رنگ بودن تغییری در رنگ موزاییک ندارد و خوشبختانه برخلاف ملات‌های بندکشی که به صورت متداول استفاده می‌شوند، کثیف کاری و تغییر رنگ را به همراه ندارد. غیر قابل رویت بودن عایق‌های رطوبتی که بدین منظور استفاده می‌شوند، می‌تواند زیبایی بیشتری را به موزاییک (کاشی و سرامیک) نصب شده در هر فضایی اعم از سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و ... بدهد.

4. آب بندی گوشه‌های دیوار

عایق رطوبتی بی رنگ برای پوشش دادن گوشه‌های حساس دیوار نیز مناسب است. این عایق‌ها به راحتی در گوشه‌های دیوار نما و کف موزاییک قرار گرفته و می‌تواند از نفوذ آب و رطوبت به گوشه‌های دیوار که منجر به نفوذ به داخل دیوار می‌شود، جلوگیری کند. شفاف بودن این عایق یک مزیت اصلی برای آن محسوب می‌گردد که باعث می‌شود بتوان برای همه انواع دیوار از جمله دیوار‌های سیمانی، آجری و سایر مصالح از این عایق‌ها استفاده کرد و شاهد دستیابی به کیفیت بسیار بالا نیز بود.

5. عایق کاری دیواره‌ها و کف استخر

هدف استفاده از عایق رطوبتی آب بندی است و قطعا در هر یک از سطوحی که نیاز به آب بندی و مقاوم سازی دارند، می‌توان از این نوع عایق استفاده کرد. آب بندی استخر یکی از چالش‌های اصلی افراد هنگام پوشش دهی کف استخر است که اگر به درستی انجام نشود، می‌تواند منجر به کاهش عمر مفید استخر‌ها نیز گردد. عایق کاری دیواره‌ها و کف استخر با کمک عایق بی رنگ قابل انجام است. هر نوع رنگ و پوششی که در کف و جداره استخر‌ها وجود داشته باشد، محدودیتی برای اجرای عایق آب بند کننده شفاف ایجاد نمی‌کند و این محصول را می‌توان برای دستیابی به مقاومت بیشتر در استخر‌ها اجرا نمود.

نتیجه‌گیری

عایق رطوبتی محصولی کاربردی است که خیالتان از بابت اثربخشی عایق و دوام آن راحت خواهد بود. عایق بی رنگ نه تنها صدمه‌ای به سطوح وارد نمی‌کند، بلکه زیبایی آنها را نیز چندین برابر می‌کند. کاربرد‌های زیادی برای این نوع عایق وجود دارند که تنها به چند نمونه اصلی آنها در مقاله پرداختیم. از آنجایی که قیمت عایق رطوبتی از نوع بی رنگ با سایر عایق‌ها متفاوت است، بهتر است که فقط در مواقع لزوم از آن استفاده کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین