آفتابنیوز :
آفتاب- سرویس سیاسی: رابط پارلمانی مركز تحقیقات استراتژیك مجمع تشخیص مصلحت نظام در واكنش به اهانت فاطمه رجبي به ايشان، گفت: نوع و نحوه سخن فرد بر شعور و درك فكري او دلالت دارند و عقلانيت و اعتدال گوياي زلالي فكر و شعور انسان است.
حجت الاسلام علي عسكري در ادامه افزود: فراموش نمي كنيم كه افراطي گري اين خانم در گذشته انتقاد مرحوم پدرشان را در پي داشت. او كاش قدري از افكار بلند روحانيت و فقيهان دلسوز بهرهمندي حاصل ميكرد و بيش از اين دچار روان پريشي نميشد.
علي دواني پدر فاطمه رجبی در نامه سرگشادهای در 21 شهریور 1385 تاکید کرد: " ضمن عذرخواهي از آقايان محترمي كه در مقالات دخترم مورد انتقاد قرار گرفتهاند، به عنوان پدري كه بيش از بسياری از كسان با بيان و قلم به انقلاب و خط امام خدمت كرده است، به دخترم تذكر ميدهم از اين گونه موضعگيريها در گفتار و نوشتار خودداری نموده و طوري نشود كه خداي ناكرده رابطه پدري و فرزندي ما قطع شود".
وی در این نامه سرگشاده همچنین تصریح کرده است که "تصور ميكند دكتر الهام همسر فاطمه رجبی نیز اين روش همسر خود راضی نباشد."
مرحوم علی دوانی در این نامه تاکید کرده : " اما اين دخترم ( فاطمه رجبی) به واسطه احساسات فوقالعاده و تعصب بسيار شديد كه به امام فقيد و خط آن بزرگوار و رهنمودهاي ايشان دارد، طوري است كه از حالت عادي هم فراتر رفته است، به گونه اي كه وقتي خبر ارتحال حضرت امام را شنيد با شيون و فرياد غش كرد و نقش بر زمين شد و روانه بيمارستان گرديد."
درعین حال به گفته عسكري، به نظر ميرسد فاطمه رجبي از يك مريضي روحي و رواني در رنج است و لازم است براي سلامتي خودش به دكتر مراجعه كند تا از راه فحش به ديگران خود را اثبات نكند، اهل منطق و عقلانيت باشد و در قضاوتها از مسير انصاف و عدالت خارج نشود.
عسكري گفت: پررويي، پرحرفي، اهانت و هتك حرمت بزرگان روش پسنديدهاي براي سياست ورزي محسوب نميشود. هر چند كه اين خانم فقط از اين راه خودش را در اذهان و فكر ديگران به تصوير كشيده است.
وي همچنين افزود: آيت الله هاشمي رفسنجاني يار و محبوب امام (ره)، هم سنگر و مشاور رهبري و حامي مردم بوده و هست. مظلوم مقتدري است كه با جان و آبروي خودش از نظام و مردم دفاع كرده و ميكند و حمايت از او برايم افتخاري ماندگار در تاريخ انقلاب اسلامي است. به مصداق "ليس علي المريض حرج" اهانتهاي اين خانم قابل پاسخگويي نيست.
فاطمه رجبی همسر غلامحسین الهام سخنگوی دولت نهم برادری دارد به نام "حسن رجبی" که او نیز در نامهای خطاب به هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و حسن روحانی در 9 مرداد 1385 ، از آنان به خاطر مقاله توهین آمیز خواهر خود پوزش خواسته بود.
نامه برادر زن سخنگوی دولت پس از آن نوشته شد که "فاطمه رجبی" در مقاله ای در یکی از سایتهای نزدیک به دولت این سه روحانی سیاستمدار را متهم به مسایلی چون فساد مالی، بی توجهی به دین و از بین بردن منافع کشور در جریان پرونده هسته ای کرد.
وی در ادامه نامهاش میافزاید: " اینجانب به سهم خود ضمن مخالفت با مطالب و مضامین این نامه، از محضر آیت الله هاشمی رفسنجانی، حجج الاسلام ، آقایان خاتمی، کروبی و روحانی عمیقا پوزش طلبیده و به خانم فاطمه رجبی اجمالا یادآور می شود که آیا با گذشت بیش از یک سال از پایان کار دولت گذشته و آغاز به کار دولت آقای احمدی نژاد،
هنوز وقت آن فرا نرسیده که به جای انتقاد چند باره از سیاست های گذشته دولت های آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی، به تبیین عملکرد دولت کنونی که خوشبختانه از حمایت آشکار مقام معظم رهبری و همدلی و همکاری بی سابقه همه ارکان و شخصیت های سیاسی موثر نظام برخوردارند بپردازند
و به سوالات و نگرانی های فراوانی که پیرامون برخی نظرات، سیاست ها،اقدامات و برنامه های رئیس جمهور محترم و دولت در عرصه های اقتصادی، فرهنگی، سیاست خارجی و... در سطح جامعه صاحبنظران حوزه و دانشگاه و فعالان سیاسی و مطبوعاتی مطرح است، پاسخ گویند؟ "
همچنین محمد حسن رجبی که با هفته نامه "شهروند امروز " در بهمن 1386 گفت و گو کرد ، تصریح کرد که فاطمه رجبی بعد از آن به نگارش مقالات تند علیه اصلاح طلبان پرداخت که در دوران خاتمی از دبیرستانی که در آن به صورت حق التدریس فعالیت داشت ، اخراج شد.
وی افزود:" جريان از آنجا آغاز شد كه در سال 76، ايشان را از دبيرستاني كه تدريس ميكرد، اخراج كردند. علت وی ماجرای اخراج خواهرش را ناشی از آن دانست که کلاس درس را به کلاس بحثهای سیاسی تبدیل کرده بود."
وی میگوید:" اخراج هم اين بود كه ايشان درس تاريخ سياسي ايران را كه به صورت حقالتدريسي، تدريس ميكرد به تفسير سياسي و شخصي تبديل كرده بود كه شاگردان ايشان كه عمدتا خانواده شهدا بودند، به اين مساله اعتراض كردند و باعث اخراج ايشان شد.
پس از اين مساله، تلقي خواهر بنده اين بود كه دولت اصلاحات تحمل انتقادات ايشان را ندارد! لذا انتقادات ايشان بيشتر به سمت و سوي اصلاحطلبان و شخص آقاي خاتمي پيش رفت."
وی با اشاره به این که " البته به دليل كسالت پدرم، سعي ميكرديم ايشان حتيالمقدور ( از نامه پراکنیها ) مطلع نشوند افزود:" اما بر اثر تماسهاي تلفني و ديدن برخي جرايد، اندكاندك پدرم از اين مساله مطلع شدند و خواهرم را بارها از ادامه اين كارها منع كردند."
وی سپس به تمجید و ستایش از آقای احمدی نژاد از زبان مرحوم دوانی توسط خواهرش فاطمه رجبی اشاره کرد و گفت:"متاسفانه پس از رحلت پدرم، خواهرم همچنان به نامهپراكنيهاي خود ادامه داد. در كتابي كه به نام "پدرم علامه علي دواني" در چهلم ايشان انتشار داد و نيز در نامههاي بعدي خود، از زبان پدرم به تمجيد و ستايش از آقاي دكتر احمدينژاد و انتقاد تند و شديد از مخالفان و منتقدان سياسي ايشان پرداخت و حال آنكه در مقالات و نامههاي قبلي كه در زمان حيات پدرم نوشته بود، حتي يك بار به سخنان و آثار ايشان اشاره نكرده بود، زيرا به خوبي ميدانست كه با واكنش شديد ايشان مواجه خواهد شد."
فاطمه رجبی در سایت انصار نیوز در 7 تیر 1388 به موسوی،هاشمی ،کروبی ، خاتمی، لاریجانی وباهنر حمله کرد.وی ،لاریجانی و باهنر را فتنه گر و خاتمی ،هاشمی موسوی را دجالها و سفیانیها نامیده و احمدی نزاد را تشبیه به علی کرده که شمیشیر عدالت خواهی حضرتش را برای برقراری عدالت ازنیام کشیده است.
وی تاکید داشت که موسوی خون ریخت، چرا که خونخوار شده است، از بغض عدالت و پاکی احمدینژاد.کروبی و خاتمی به همراه او کاسههای خون مردم را سر میکشیدند، چرا که از فرط کینه مردم به دلیل آرای آنها به پاکی و صداقت احمدینژاد تشنه خون شدند.
وی در سایت انصار نیوز تاکید داشت که "لاریجانی و باهنر، فتنهگرانه به مصاف عدالت و پاکی آمدند تا دَینشان به هاشمی ادا کنند و البته در کارزار تباهیها با صداقتها شریک.
در مقابل این طیف مهاجم، برانداز و بنیانفکن، تیرانداز و فتنهگر، احمدینژاد راستقامت ایستاده است و همراه او و در کنار او، یک ملت، و او با پشتوانه ولایتفقیه. ملتی طالب عدالت، دوستدار صداقت، خواهان پاکیها، و البته شیفته اقتدار. چنین است که احمدینژاد در تکرار تاریخ صدر اسلام، میشود نماد پاکترینها، مقتدرترینها، اما مظلومترینها.اف بر این قدرتپرستی شرکآلود و اف بر این دستهبندی عدالتستیز، دروغگو و اجیر."
لازم به ذکر است که در آخرین نامه خانم فاطمه رجبی به دکتر الیاس نادران که در سایت خبرآنلاین در تاریخ 18 اردیبهشت 1389 منتشر شده آمده که "سخنان تیمور علی عسگری این جان نثار هاشمی رفسنجانی در شبکه 3 سیمای جمهوری اسلامی که در تاریخ 9/2/89 ایراد شد، و در همان برنامه صرفا مأموریت جان نثاری را دنبال کرد،
مرا ناچار از آن نمود که سطرهای زیر را به نامه بیفزایم، هر چند که نامه ام پایان یافته و امضا شده بود.این فرد با تکرار چند باره نام شما و پرونده مورد پیگیری تان در ارتباط با مفاسد اقتصادی، این گمانه را تقویت بخشید و شاید به "یقین" تبدیل نمود که:"پشت جریان مثلث شما هاشمی رفسنجانی قرار دارد و جریان تفکر و انگیزه و هدف او!"
با تاکید مکرر بر این که "از هرگونه پیگیری و به نتیجه رسیدن مبارزه با مفاسد اقتصادی، به ویژه در سطح مسوولان و حاکمان و صاحبان قدرت استقبال می کنم"، اظهار می دارم: سخنان تیمور عسگری، شما را با "اتهام سنگین وابستگی به هاشمی رفسنجانی" مواجه نمود. از این روی جناب عالی به منظور "تبرئه از چنین اتهامی" ناچارید که با انجام یک مصاحبه و یا صدور اطلاعیه، خود را در افکار عمومی تطهیر نمایید."