آفتابنیوز : آفتاب: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از تهیه گزارش جامع و کامل از حادثه کوی دانشگاه خبر داد.
محمدحسن ابوترابیفرد که در جمع خبرنگاران سخن میگفت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به گفته جمشید انصاری کمیتهای برای بررسی حادثه کوی دانشگاه تشکیل نشده است اظهار داشت: فکر میکنم منظور وی عنوان اصلی کمیته بوده است اما کمیتهای در مجلس شکل گرفت که براساس آن در زمینه حادثه کوی دانشگاه مذاکرات و گفتوگوهای طولانی با دانشجویان تشکلهای دانشجویی، مسوولین دانشگاهها و مسوولان انتظامی، امنیتی و قضایی صورت گرفت و با شورای عالی امنیت ملی هم مذاکرات طولانی انجام شد که براساس تصمیمات شورا گزارش بسیار جامع و نسبتا کاملی از حادثه کوی به طور خاص تهیه شد و براساس آن دستگاههای قضایی و مسوول در کشور، مسوولیت پیگیری موضوع را به عهده گرفتند و اقدامات جدی انجام دادند.
وی درباره زمان قرائت این گزارش گفت: آنچه مورد نظر بود این بود که موضوع را پیگیری کنیم و در جهت احقاق حقوق دانشجویان و تحقق نقطهنظرات رهبری یک حرکت اصولی انجام دهیم که این اتفاق افتاد و این موضوع به طور همزمان در دست بررسی است و کسانی که از نزدیک با موضوع آشنا هستند از آن مطلعاند اما در مورد اینکه چه زمانی برای عموم از روند حوادث گزارش دهیم مشغول کار کردن هستیم.
نایبرئیس مجلس ادامه داد: نظرم این است که هرقدر تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه عملی باشد شاهد پیشرفت بهتر کار خواهیم بود و اگر گزارش کاملتری ارائه شود بهتر خواهد بود.
ابوترابی در پاسخ به سوال دیگری در مورد امتناع برخی نمایندگان حاضر در مجلس از شرکت در رایگیری گفت: برخی دوستان در این مورد تذکر میدهند و تذکرشان مبتنی بر این واقعیت است که با توجه به وجود دستگاه اعلام رای اگر نمایندگان رای ممتنع دارند میتوانند دکمه امتناع را بزنند.
وی در مورد قانون هدفمند کردن یارانهها نیز یادآور شد: این قانون یک تصمیم مهم است که همکاران مجلس پس از تعامل با دولت به تصمیم مشترکی رسیدهاند و راهکارهای سهگانهای برای رشد و توسعه کشور و کمک به طبقات ضعیف و ارتقاء سطح رفاه عمومی در آن پیشبینی شده است.
ابوترابی تصریح کرد: در زمینه طرح اول حدود ۵۰ درصد از منابعی که با اجرای قانون به دست میآید به طبقات ضعیف و اقشاری که از نیاز بالایی برخوردارند میرسد.
وی با بیان اینکه دولت اقداماتی را آغاز کرده تا بتوانند کار را خوب مدیریت کنند ادامه داد: ۳۰ درصد از درآمد ناشی از هدفمند کردن یارانهها در اختیار دستگاههای اقتصادی قرار میگیرد تا توسط فناوریای که دارند مصرف انرژی را کاهش دهند و کالاهایی را که تولید میکنند با قیمت کمتر و کیفیت بالاتری تولید کنند و در نتیجه زمینه افزایش بهرهوری را در بنگاهها به وجود آورند.
نایب رئیس مجلس تاکید کرد: ۲۰ درصد باقیمانده هم برای جبران افزایش هزینههای دولت پیشبینی کردهایم که انشاءالله دستگاه اجرایی کشور با همفکری اهل نظر و مدیران اجرایی میانی بهترین راه را برای اجرای شایسته قانون انتخاب کند.