به گزارش فاکس نیوز، قانون سنگرشکن که توسط جاش گاتهایمر نماینده دموکرات از نیوجرسی و مایک لاولر نماینده جمهوریخواه از نیویورک پیشنهاد شده است، به ترامپ اجازه میدهد «اقداماتی را برای اطمینان از آمادگی اسرائیل برای همه احتمالات در صورت تلاش ایران برای توسعه سلاح هستهای انجام دهد.»
تا سال ۲۰۲۴، آمریکا ۱۹ فروند بمبافکن بی ۲ عملیاتی داشت. این کشور تاکنون به هیچ یک از متحدان خود بمب افکنهای رادارگریز بی ۲ ارائه نکرده است.
گوتهایمر در بیانیهای بی اساس و با حمایت از تجاوز آمریکا ادعا کرد: ایران به عنوان حامی اصلی تروریسم و یکی از دشمنان اصلی آمریکا، هرگز نمیتواند سلاح هستهای داشته باشد. به همین دلیل است که من قویاً از اقدامات نظامی آمریکا حمایت کردم. ایران دهها آمریکایی، از جمله نیروهای نظامی ما را کشته و بارها به اسرائیل به عنوان متحد دموکراتیک کلیدی ما حمله کرده است. اسرائیل باید بتواند از خود در برابر ایران دفاع کند و اطمینان حاصل کند که ایران نمیتواند قابلیتهای هستهای خود را بازسازی کند.
لاولر گفت: این لایحه به رئیس جمهور اختیار میدهد تا اسرائیل را به ابزارها و آموزشهای لازم برای بازدارندگی تهران و تبدیل جهان به مکانی امنتر مجهز کند.
ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هستهای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.
در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را میدهد، ایران تمامی گزینهها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ میدارد.
سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیهای با اعلام اینکه سایتهای هستهای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بینالمللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاحهای اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
رژیم صهیونیستی و آمریکا امروز سه شنبه (سوم تیرماه)، تسلیم اراده ملت ایران شدند و ترامپ از برقراری آتش بس خبرداد.