یکی از بهترین نوشیدنیها برای کبد چای بابونه است که هضم آسان دارد و حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانهاست و به همین دلیل به سمزدایی از کبد کمک میکند.
کارشناسان توصیه میکنند برای محافظت از قلب و ریههای خود در برابر اثرات بد آلودگی هوا، این مواد غذایی را مصرف کنید تا در هوای سمی از خود محافظت کرد و سالم بمانید.
محققان دانشگاه فلوریدا برای متحول کردن درمانهای آرتروز تلاش میکنند، آنها با کمک نوعی روش تصویربرداری پیشرفته مبتنی بر نانوذرات، در حال رهگیری داروهایی هستند که به زانو میرسد و با این اقدام، امیدهایی برای درمان آرتروز ایجاد شده است.
کمبود آهن گرچه در ابتدا مشکلات جزئیای به وجود میآورد، اما میتواند تبدیل به مشکل بزرگتری یعنی کم خونی شود. ما در زندگی روزمرهی خود به دلایل مختلفی ممکن است آهن بدن مان را از دست بدهیم، بنابراین آگاهی از نحوهی پیشگیری از این مشکل و درمان آن اهمیت زیادی دارد.
ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که وقتی سندرم کووید طولانی رخ میدهد، بیماران جوانتر نسبت به افراد مسنتر مستعد ابتلا به علائم شدیدتر هستند.
تغذیه نقش بسیار مهمی در سلامت و تندرستی کلی ما ایفا میکند. به گفته متخصصان تغذیه، افزودن برخی از مواد خوراکی مغذی به رژیم غذایی روزانه ما میتواند راهکاری موثر برای کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماریهای قلبی باشد. انگور با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری کمک میکند و در نتیجه سبب جلوگیری از تجمع چربیهای مضر در کبد و سیستم قلبی عروقی میشود.
رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران با اشاره به تغییر الگوی انتقال بیماری HIV در کشور، گفت: متاسفانه برخی از محرکهای روانگردان همچون ماریجوآنا و آمفتامین به دلیل اختلال شناختی و رفتاری و همچنین افزایش میل جنسی سبب قرار گرفتن افراد در معرض رفتارهای پرخطر جنسی میشوند و همین امر انتقال HIV را بشدت افزایش میدهد.
یک مطالعه جدید هشدار میدهد که سه فاکتور خطر مهم نه تنها خطر سکته مغزی را افزایش میدهند، بلکه احتمال ناتوان کننده بودن چنین سکتهای را نیز افزایش میدهند.
تحقیقات جدید نشان میدهد که زمان زیاد نشستن روی مبل و صندلی به قلب آسیب میزند، حتی در میان افرادی که حداقل مقدار توصیه شده روزانه ورزش را انجام میدهند.
محققان به شواهد و مدارک جدیدی رسیدهاند که نشان میدهد دیابت نوع ۲ سرعت پیر شدن مغز را افزایش میدهد و خطر آلزایمر را بالا میبرد، اما با تغذیه سالم، کاهش استرس و افزایش فعالیت فیزیکی میتوان با آن مقابله کرد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که آلودگی هوا، بهویژه ذرات معلق ریز (PM ۲.۵)، نهتنها به ریهها آسیب میرساند، بلکه بر عملکرد شناختی مغز نیز تأثیر منفی دارد.
سکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان محسوب میشود و نه تنها برخی از مبتلایانش را به کام مرگ میکشاند، بلکه افراد بسیاری هم در اثر این عارضه دچار ناتوانیهایی میشوند که تا پایان عمر همراه همیشگی آنها است...