آفتابنیوز : 
وی دراین خصوص افزود : نباید این مسئله را تا حدی بزرگ جلوه داد که حتی نتوان در خصوص بودجه اتحادیه اروپا منطقی تصمیم گرفت . ما امروز نه یک بازنده داریم ونه یک برنده. هنوز یک سال فرصت داریم تا در خصوص این مسئله تصمیم گیری کنیم . من مطمئن هستم که اتحادیه اروپا همچنان به کار خود ادامه خواهد داد .
اتحادیه اروپا هنوز باقی است . ما باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم .
برلوسکنی اعلام کرد که به اعتقاد وی بحران اتحادیه اروپا سیاسی است و نه مالی .
وزیر امور خارجه ایتالیا نیز در این خصوص گفت : شکست در به تفاهم رسیدن در خصوص بودجه سال های 2007- 2013 اتحادیه اروپا نباید این اتحادیه را از فعالیت های روزمره اش باز دارد .
گیانفرانکو فینی در این خصوص گفت : نشست اتحادیه اروپا شکست خورد ، چرا که بسیاری از رهبران کشور های اتحادیه اروپا حاضر نشدند منافع ملی خود را فدای منافع اتحادیه کنند . این مسئله به دلیل عدم اعتماد به نفس در رهبران حاضر درنشست بود . به همین دلیل است که در نشست فوق، انگلیس نمی تواند از کاهش بودجه خود بگذرد ، فرانسه از کاهش سوبسید های خود سر باز میزند و ایتالیا نیز همچنان مصر است که برای بهبود وضعیت مناطق در حال توسعه اقتصادی خود از این اتحادیه یارانه دریافت کند .