پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۹:۵۹
کد خبر:۱۰۳۶۴۵۵
۱۲:۳۵
۱۴۰۴/۱۱/۱۴
ایران و آمریکا قرار است در ترکیه مذاکره کنند

اعتراف تلخ شمخانی به کدخدا بودن آمریکا

اعتراف تلخ شمخانی به کدخدا بودن آمریکا
علی شمخانی، نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع گفت: اروپا عملاً ثابت کرده است که نمی‌تواند کاری انجام دهد. ترامپ حتی به آنها اجازه دخالت در این امور را نداد. بنابراین، مسئله فقط با ایالات متحده آمریکا است.
۱۲:۳۵
۱۴۰۴/۱۱/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

علی شمخانی، نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران اخیرا در گفت وگو با شبکه المیادین درباره امکان مذاکره ایران با آمریکا و غرب گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره بار‌ها آمادگی خود را برای مذاکره عملی با ایالات متحده آمریکا، نه با هیچ کس دیگری، تأیید و نشان داده است. اروپا عملاً ثابت کرده است که نمی‌تواند کاری انجام دهد. پس از خروج ترامپ از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸، قادر به انجام هیچ اقدامی نبود. همچنین در مذاکرات قبل از جنگ ژوئن گذشته، اروپا ثابت کرد که قادر به انجام هیچ کاری نیست. ترامپ حتی به آنها اجازه دخالت در این امور را نداد. بنابراین، مسئله فقط با ایالات متحده آمریکا و فقط در مورد موضوع هسته‌ای است. در مورد موضوع هسته‌ای، امکان دستیابی به توافق وجود دارد.

حسن روحانی در آخرین مناظرهٔ تلویزیونی انتخابات ۱۳۹۲ گفته بود اروپایی‌ها یک کدخدا دارند و مدام باید از او اجازه بگیرند و راحت‌تر است که با کدخدای آنها مذاکره کنیم. اظهارات روحانی، انتقاد و هجمه تندروها و مخالفان مذاکره مستقیم ایران و آمریکا را در پی داشت اما حالا علی شمخانی، مشاور رهبر انقلاب دقیقا به همان نکته ای اعتراف می کند که روحانی بیش از یک دهه پیش به آن اشاره کرده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
البته در روستا تمرد از کدخدا اگر برای اهالی ضرر داشته ولی برای عده ای هم سود داشته و زندگیشون از کدخدا هم بهتر شده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
حقایق را از عقلا نمپذیرن ملت را زحر میدهند تا کلمات سالها بعد از دهان خودشان کشف و ضبط شود غافل از رسوایی تاریخی و حق الناس! برای چند سال بر مسند نشستن چه ظلمها و بر باد دادن منافع که نکردن! با کلی نفوذی در صدر که بعد امدن محمود ایران و ایندگان را به دره برد!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
چقدر خسارت باید به کشور وارد می‌شد تا آقای شمخانی میفهمید مسیر توافق باید از طریق امریکا باشد؟ به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی ، شورایی که رییس آن رییس جمهور است ، در مسیر دولت سنگ اندازی کرد و حاصل اقداماتش امروز به اینجا رسیده است . ان روز شاید برای زمین زدن دولت و بالا بردن جایگاه خودش این کار را انجام داد ولی آسیبی که وارد کرد فقط به دولت نبود ، به کل کشور و مردم بود .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
کدخدا حامی کاسبان تحریمو تراستیها و چپا لگران بیت المال نفت مملکت
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
عجب فکر کونگ یکی دیگه حدود 10 سال پیش گفته بود؟؟؟؟اه یادم افتاد روحانی گفت.!!!الجبازی باعث شد.......
پاسخ
ایرانی
Germany
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
هفتاد درصد مردم ایران با سیاست خارجی ایران مخالفند
می‌گوید نه همه پرسی کنید
پاسخ
Abbasali
Canada
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
ضد امریکا هستند ولی بچهاشون در امریکا
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
پس روحانی چرا وقتی آمریکا از برجام خارج شد، خودش را در دام اروپایی ها انداخت.
پاسخ
ناشناس
درود بر شما.
ناشناس
وفتی امریکا از برجام خادج شد ، دیگر چاره ای جز ایجاد اختلاف بین امریکای ترامپ و اروپا نبود ، بهترین راه حل بهره بردن از شکاف ایجاد شده بود . مسیر دولت روحانی در سیاست خارجی درست بود ، ولی مشکل این بود مواضع برخی در داخل که خودشان را جریان اصولگرا می‌نامیدند در بسیاری از جهات با اسرائیل در یک جهت بود . و این یکی از عجائب روزگار بود . جایی که خلاصه سرمقاله روزنامه خاص داخلی با مواضع اسراییل در یک راستا قرار گرفته بود.
علی
چون کسی به حرف روحانی گوش نکرد و اروپاییهای بی خاصیت هم شدند جزو اعضای برجام.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
پس روحانی چرا وقتی آمریکا از برجام خارج شد، خودش را در دام اروپایی ها انداخت.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
با لجبازی با امریکا اورانیوم ۲۰ درصد تا ۶۰ رسوندین، نتیجش چی شد نه بمب ساختین، هم برنامه هسته ای زدن، اروپا مکانیزم ماشه رو فعال کرد، اقتصادمون نابود شد،این همه کشته دادیم، الانم خطر جنگ با امریکا داریم. دستاوررد های تصمیمات اشتباه!
پاسخ
ناشناس
با همین ۶۰ درصد هست که هنوز سوریه نشدیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
کامنتهای ما را سانسور شده انتشار می‌دهید چرا رفتارهای دیکتاتوری دارید رهبری گفت به من انتقاد کنید و شما سانسور می‌کنید که چی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
بالاخره مجبور شدید مذاکرات مستقیم انجام بدید تازه باحضور داماد ترامپ تازه این اولشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
جهالت و لجبازی بازی میشه کاری که باید چند سال پیش میکردین الان بکنین. این همه تورم و خسارت برگشت به حرف روحانی
پاسخ
David trazz
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
یه نظرخواهی بشه بگن چند درصد مردم ایشون و قبول دارن یا ندارن بعد از طرف مردم حرف بزن خداااااااا چیکار کنیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
آقای شمخانی. برای شرط و شروط گذاشتن هم دیر شده هم تو خیلی پیر شده ای . با بزک کردن کاری پیش نمی رود .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
باید به رزیم اسراییل حمله کنیم و پایگاه های آمریکا را نابود کنیم مذاکره چه کشکیه؟؟
پاسخ
ناشناس
ما برای شما و امثال شما دعا میکنم هر چه زودتر شفا پیدا کنید.
ناشناس
خخخخخخخ
علی
حالا که ما موشک دوربرد داریم بعد از آمریکا و اسراییل به چین و اروپا و روسیه هم حمله کنیم که نسل‌های بعدی زحمت این کار را نکشند.
ناشناس
موافقم
ناشناس
کارمند دولت یا نظام هستی داری بالای 500 میلیون حقوق و مزایا می گیری درسته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
پس بايد فهميده باشيد كه ... و بايد خوب فهميده باشيد كه اقاي روحاني گفت مستقيم برويد با كدخدا مذاكره كنيد لجبازي كرديد و ...هم در برجام كارشكني كرد و امروز با كشته شدن اينهمه جوان ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
تهدید به جنگ منطقه ای یک بلوف است مگر کشورهای منطقه چوب خشک هستند آنها هم در صورت تعرض پاسخ می دهند . آنها هم تاکنون خویشتنداری کرده اند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
خسارتهای بیحد وحصر
شعار داد نهای ویران کن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
اگر به کدخدا بودن امریکا اقای شمخانی قبول دارند چرا در زمان روحانی مخالفت کردن حتی قانون راه بوردی که به توصیه ایشان در مجلس تصویب شده وجلو دولت روحانی گرفته شد در به نتیجه رسیدن برجام مخالفت شد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
تو این گیر و دار دنبال اینین که کی اول گفت کی دوم؟ خداشفاتون بده
پاسخ
Ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
کد خداست. خدا که نیست. اگر قرار باشد به خاطر ترس از قدرت اصول خود را کنار بگذاریم که دیگر شیعه نبودیم. جنگ و ضربه به آمریکا ما را وارد عصر جدیدی از قدرت خواهد کرد
علی
تندروها و مخالفان مذاکره قدرت فهم یک جمله ساده را ندارند از جمله شما دوست عزیز. کدخدای اروپاییاست نه کدخدای ما. به همین سادگی.