کد خبر: ۸۲۰۱
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۸۴ - ۱۱:۰۸

ديدار احمدي‌نژاد با رهبران يهودي در آمريكا

آفتاب‌‌نیوز : اسرائيل از فراهم شدن زمينه ملاقات رئيس‌جمهور منتخب ايران با رهبران يهودي ايراني‌تبار در آمريكا شگفت‌زده شده است.
احتمال انجام اين ملاقات در سفر دكتر احمدي‌نژاد به نيويورك در شهريور ماه موجب شگفتي و سردرگمي مقامات تل‌آويو شده است.
ديپلمات‌هاي اسرائيلي كه اخبار مربوط به رايزني‌هاي انجام‌شده براي ملاقات رئيس‌جمهور جديد ايران با رهبران يهودي ايراني مقيم آمريكا را به تل‌آويو ارسال كرده‌اند، اين اقدام را به عنوان شوكي غافلگيركننده كه فضاساري‌هاي صورت‌گرفته درباره احمدي‌نژاد را فرو مي‌پاشد، ارزيابي كرده‌اند.

بنا به گزارش روزنامه اسراييلي «يديعوت آحرنوت»، «اياهود دانوخ»، سر‌كنسول اسرائيل در لوس‌آنجلس، پيام مخفيانه‌اي را درباره تلاش‌هايش، براي وزير خارجه اسرائيل فرستاده است.

مقامات رسمي در وزارت خارجه اسرائيل مي‌گويند كه آنان از علاقه رئيس‌جمهور منتخب (احمدي‌نژاد) به ملاقات با يهوديان متعجب شده‌اند.
اين در حالي است كه رئيس‌جمهور ايران نيز مي‌خواهد، سفري به سازمان ملل در نيويورك داشته باشد؛ تاريخ اين سفر، 15 سپتامبر سال 2005 برنامه‌ريزي شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: همچنين سفير ايران در سازمان ملل، با دو نفر از رهبران كميته ايرانيان يهودي در آمريكا، تماس داشته و درباره ملاقات رهبران يهودي با احمدي‌نژاد نژاد، با آنان مذاكره كرده است.

منابع اطلاعاتي در وزارت خارجه اسرائيل نيز در اين زمينه، اظهار داشته‌اند: وزارت خارجه اسرائيل بر اين باور است كه هدف احمدي‌نژاد از اين اقدام (ديدار با رهبران كميته ايرانيان يهودي در آمريكا) اصلاح تصوير وي در غرب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین