آفتابنیوز : 
دكتر شكوه نوابي افزود: در بيشتر كشورهاي دنيا، برنامههاي تلويزيون بر اساس گروههاي مخاطبان دستهبندي شده است. البته در ايران نيز تا حدودي اين مورد رعايت ميشود. به عنوان مثال برنامههاي كودك و نوجوان در زماني پخش ميشود كه افراد در اين مقطع سني ميتوانند به تماشاي آن بپردازند.
وي در عين حال گفت: ولي در ساعتهاي صرف شام، بچهها در كنار والدين خود به ديدن تلويزيون ميپردازند كه بهترين فيلمها نيز در اين زمان پخش ميشود.
اين روانشناس با اشاره به وجود صحنههاي پرخاشگرانه و برخوردهاي نادرست در اين آثار، اظهار كرد: به علت برخورداري تلويزيون از همهي ابزارهاي جذب مخاطب و ارتكاب اين اعمال از طرف الگوهاي تلويزيوني از سويي ديگر، اين صحنهها بر بچهها تاثير نامطلوبي ميگذارد.
وي با تاكيد بر پخش اين گونه آثار در ساعتهاي پاياني شب، گفت: اين كار، به ويژه بايد در سال تحصيلي انجام پذيرد. چرا كه بچهها بايد صبح زود براي رفتن به مدرسه آماده شوند، هر چند كه برخي از صحنههاي فيلمها، آثار مطلوبي حتي بر بزرگسالان ندارد.
نوابي با اشاره به تاثير بيان مطالب نامطلوبي برنامههاي طنز بر رفتار كودكان اظهار كرد: هر فيلمي كه داراي صحنههاي حاوي بدآموزي و ارتباطات ناسالم باشد، براي سلامت رواني كودكان مضر است و بهتر است كه قبل و بعد از فيلمها ميزگردهايي دربارهي هدف اصلي اثر در مدت كوتاهي پخش شود كه موجب خستگي مخاطب نيز نشود.