آفتابنیوز : 
وي افزود: تحريم را ميتوان در دو رويكرد ديد, به نحوي كه اقتصاد ايران با واردات 33 ميليارد دلاري در سال گذشته نشان داده كه در زير ساختها و كالاهاي نيمهمصرفي, مواد اوليه و ماشينآلات نرخ بالاي وابستگي را دارد و طبيعي است كه صنعت و توليد داخلي با اين ميزان وابستگي احتمالا دچار تنشهايي خواهد شد.
مهندس بهرامي گفت: از ديد ديگر ميتوان ارزيابي كرد كه ايران درتحريم مي تواند به خوداتكايي نزديك شود و اگر زمان تحريم طولاني تر شود, كشور با استعدادهاي فوقالعاده نيروي انساني, آب و هوا و اقتصادي امكان اين را داد كه در بخشهاي مختلف به استقلال برسد.
وي تصريح كرد: سقف دانش فني و تكنولوژي در ايران در حد دستيابي به توليد امكانات پيشرفته علمي دنيا پيش رفته و يكي از دلايل فشارهاي بينالمللي نيز كه با بهانه سلاحهاي هستهاي به ايران حملهور ميشوند, سقف دانش فني و علم در زمينههاي مختلف است كه كشور به آن دست يافته است.
سخنگوي ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز, گفت: آنها ميخواهند براي ما سقف علمي تعيين كنند كه از آن فراتر نرويم.
وي افزود: اعتقاد من بر اين است كه در تحريم امكان عبور از خط قرمزهاي علمي كه دنيا براي ايران تعيين كرده خواهد بود و ما ميتوانيم از خط قرمزها عبور كنيم.
مهندس بهرامي گفت: طبيعي است كه بحث الحاق ايران به سازمان جهاني تجارت ميتواند يكي از خطرات بحث تحريم باشد كه بالقوه آنرا با اشكال مواجه ميكند ؛ ولي ما اميدواريم كه تحريم جزء بلوفهاي ديپلماتيك و بينالمللي باشد و اين اتفاق هرگز نيفتد.