آفتابنیوز : 
عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي كه در حاشيه همايش خانه احزاب سخن ميگفت اظهار داشت:
ما تصميم داريم در ارتباط با داشتن يك روزنامه و يا يك رسانهي مكتوب آخرين تلاشهاي خود را انجام دهيم ولي اگر همچنان به نتيجه نرسيم ناگزير ميشويم كه اين برنامه يعني بررسي ايجاد يك ايستگاه تلويزيون ماهوارهاي را در دستور كار قرار دهيم.
آرمين در مورد تغيير و تحولات در احزاب، گفت: طبعا با توجه به تغيير فضاي سياسي و آغاز مرحلهي جديدي از فعاليتها، ما در عرصهي سياسي شاهد شكلگيري ائتلافها و همگراييهاي جديدي خواهيم بود و آرايش نيروهاي سياسي صورتبندي جديدي خواهد گرفت كه اين امر متناسب با نيازهاي موجود در عرصهي سياسي و رقابت سياسي است.
وي گفت: ما به طور كلي از پيدايش احزاب و ائتلافهاي جديد در اين مرحله استقبال ميكنيم و معتقديم نيروهاي همگرا بايد در قالب تشكلها و ائتلافهاي جديد سازماندهي شوند كه بر توان و قدرت خود بيفزايند.
آرمين در مورد نحوهي تعامل با دولت نيز گفت: طبعا بهعنوان يك جريان سياسي رقيب عملكرد دولت را با جديت دنبال ميكنيم و مبناي آن بر نقد شعارها و برنامههايي است كه دولت به مردم داده و همچنين منافع و مصالح ملي.
وي گفت: اميدواريم دوستاني كه در حال حاضر دولت را در اختيار گرفتهاند با توجه به اينكه در يك موقعيت اجرايي قرار دارند واقعبيني و واقعنگري را سرلوحهي كار خود قرار دهند و انعطاف بيشتري را از آنها شاهد باشيم.
آرمين در بخش ديگر سخنانش در مورد نحوهي حضور اصلاحطلبان در جامعه گفت: يك نظر بر اين است كه احزاب اصلاحطلب پروژهي حضور در حاكميت را تعقيب كنند و يك نظر ديگر معتقد است كه آنها فقط در عرصههاي اجتماعي و نهادهاي مدني حضور داشته باشند. به نظر سازمان هيچكدام از اين ديدگاهها به صورت مستقل پاسخگوي نيازهاي موجود نيست. بايد احزاب و گروههاي سياسي اصلاحطلب در هر دو زمينه فعاليت داشته باشند. البته اين نكته را نيز بايد مورد توجه قرار داد كه در جامعهي ما نهادهاي مدني و اجتماعي چندان قدرتمند نيستند و دولت، قدرت و امكانات بيشتري دارد، ولي عدم حضور احزاب سياسي بهويژه اصلاحطلب در نهادهاي مدني و اجتماعي آنها را آسيبپذيرتر ميكند.
وي با بيان اينكه سازمان متبوعش همچنان براي حضور در حاكميت تلاش ميكند گفت: خواهيم كوشيد در عرصهي اجتماعي و نهادهاي مدني حضوري فعال و با بدنهي اجتماع ارتباط گستردهاي داشته باشيم. البته بايد گفت متأسفانه با توجه به رويكرد حاكمان جديد فعاليت در عرصهي اجتماعي تا حدودي مشكلتر از گذشته خواهد بود؛ چون به نظر ميرسد اين دوستان نسبت به فعاليتهاي سياسي مستقل رويكرد چندان مثبتي نداشته باشند. البته حضور در عرصهي سياسي نيازمند ابزارها و امكاناتي نيز هست و حداقلهايي را طلب ميكند كه متأسفانه برخي از احزاب ما از اين حداقلها محروماند. از جمله اين امكانات را ميتوان داشتن نشريه، رسانه و يك كانال ارتباط با مردم دانست.
محسن آرمين در ارتباط با پيشنهاد رييسجمهور درباره پروندهي هستهاي با بيان اينكه نفس بيان ابتكار يا تلاش بري كنترل و كاهش بحران از طريق مذاكره و طرح پيشنهادات جديد صرفنظر از محتواي آن رويكردي مثبت است، گفت: حداقل اين است كه بر خلاف شعارهاي گذشته اكنون شاهد هستيم تلاشهايي براي تداوم مذاكره و طرح پيشنهادات جديد صورت ميگيرد و اين تلاشها با شعارهايي كه پيش از اين از سوي اين گروه در مورد مذاكرات داده ميشد متفاوت است.
وی افزود: همين دبير جديد شوراي عالي امنيت ملي در دوران گذشته خواهان توقف اين مذاكرات بود و ما استقبال از مذاكرات را گامي مثبت و نشانهي پذيرش واقعيتها ميدانيم.
آرمين با اعتقاد به اينكه طرح جديد فاقد نوآوري و همان مطالبي است كه كم و بيش در گذشته مطرح شده است، گفت: البته بايد توجه داشت آنچه بهعنوان پيشنهاد جديد خوانده ميشود كاملا مبهم است. پيشنهاد مشاركت شركتهاي دولتي و خصوصي كشورهاي خارجي در اين پرونده همانطور كه گفتم مبهم است و از سه بحث خارج نيست؛ اولا ميتوان گفت منظور از اين طرح مشاركت اقتصادي اين شركتها در پروندهي هستهاي است كه اين پيشنهاد معقول نيست، چون انرژي هستهاي يك پروژهي اقتصادي نيست به خصوص اينكه ما به دنبال اين هستيم كه در اين ارتباط غنيسازي انجام دهيم و نبايد به آن بهعنوان يك پروژهي اقتصادي نگاه كرد.
اين فعال سياسي افزود: برداشت دومي كه از اين طرح ميشود داشت، مشاركت علمي است؛ يعني اينكه كشورهاي ديگر بيايند و متخصصان اتمي خودشان را در اختيار ما بگذارند كه در اين پروژه مشاركت داشته باشند كه اين پيشنهاد از نظر كشورهاي اروپايي پيشنهاد معقولي نيست. چون آنها مخالف غنيسازي هستند و ما چطور از آنها ميخواهيم كه بيايند و در اين ارتباط با ما مشاركت داشته باشند. البته از اين مشاركت معناي سومي نيز برداشت ميشود يعني اينكه ما به اين كشورها امتيازهاي اقتصادي بدهيم تا آنها با غنيسازي موافقت كنند كه اين پيشنهاد تأسفآور است.
عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي گفت: ما بايد پيشنهادي مطرح كنيم كه اروپاييها اصل اين قضيه يعني غنيسازي را بپذيرند. ما در اين زمينه نيازمند ابتكارات معقولتر و پيچيدهتري هستيم و اين سطح از ابتكارات سياسي نميتواند به حل اين مشكل و بحران كمك كند.
وي با اعتقاد بر اينكه پروندهي هستهاي ايران يك مسألهي سياسي است نه مسألهي حقوقي، گفت: بايد در اين قضيه با ظرافت و پيچيدگي بيشتري وارد شد. سازمان مجاهدين در اين ارتباط داراي ديدگاههايي است كه آنها را مطرح كرده و معتقد است كه حل اين مسأله نيازمند يك نفس عميق، خويشتنداري و كنترل بحران است.
آرمين گفت: حدود سه سال پيش در مجلس وقتي از ما خواستند كه ما الحاقيه را بپذيريم گفتيم بايد الحاقيه را پذيرفت، چون اگر نپذيريم آنها از ما مطالبات بيشتري خواهند داشت، ولي همين دوستان آن موضع ما را حمل بر مرعوب شدن در مقابل آمريكا كردند، ولي در حال حاضر مشاهده ميكنيم كه ما هم الحاقيه را پذيرفتهايم و هم خيلي چيزهاي ديگر را. ما پروژه را مديريت نكرديم و تصميم به موقع نگرفتيم كه اين باعث شد اين مسأله مبهمتر و پيچيدهتر شود.