آفتابنیوز : 
به اعتقاد آنها این اقدام هند نشانه آشکاری از تغییر سیاست خارجی هند از عدم تعهد و حمایت از کشورهای جهان سوم به سمت جلب نظر امریکا واروپاست. این حزب می گوید: هند باید کمی در مورد این موضوع تامل کند که روسیه، چین و بسیاری از کشورهای جهان سوم از رای دادن در مورد قطعنامه علیه ایران امتناع کرده اند.
این گروه به موضع پیشین هند در قبال ایران اشاره می کند که می گفت مسئله ایران باید در چارچوب آژانس حل و فصل شود و همچنین حق ایران را برای استفاده از انرژی هسته ای به رسمیت می شناخت ولی در حال حاضر تمامی این مواضع کاملا تغییر کرده اند.
مورد دیگری که این احزاب به آن اشاره می کنند این است که به غیر از روسیه و چین، ده کشور دیگر که عضو جنبش عدم تعهد بوده اند نیز از رای دادن امتناع کردند و این در حالی است که پاکستان به رغم دنباله روی های همیشگی خود از امریکا، این بار چنین کاری را انجام نداده است.
حزب چپ هند بر این باورست که اقدام کنونی کشورش در پیروی از امریکا در واقع دور کردن کشوری دوست است که در حال حاضر زیر فشار امریکا قرار دارد و رییس جمهوری آن شخصا از نخست وزیر هند درخواست حمایت کرده است.
به باور آنها هند می بایست با رفتار تبعیض آمیز با ایران مخالفت می کرد ولی با این کار خود به موقعیت هند در جنبش عدم تعهد و کشورهای در حال توسعه لطمه زده است و دولت این کشور باید بداند که این کار در نظر مردم هند غیر قابل قبول است.