گفتوگوی عراقچی با وزاری خارجه فرانسه، عربستان، مصر و قطر
سید عباس عراقچی در تماس با همتای فرانسوی خود، وی را در جریان آخرین وضعیت و تحولات مرتبط با آتشبس و تلاشهای دیپلماتیک برای خاتمه جنگ تحمیلی قرار داد و بر اهمیت ایفای نقش سازنده کشورهای اروپایی در این روند تاکید کرد.
ایسنا نوشت: وزیر امور خارجه فرانسه نیز با تاکید بر موضع کشورش در حمایت از تداوم رویکرد دیپلماتیک، ابراز امیدواری کرد با تداوم گفتوگوها شاهد برقراری صلح در منطقه باشیم.
وزیران خارجه ایران و فرانسه بر تداوم رایزنیهای دوجانبه و نیز با سایر طرفهای منطقهای تاکید کردند.
همچنین سیدعباس عراقچی در تماس با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی با تبیین ابعاد مختلف وضعیت کنونی منطقه، بهویژه تحولات مربوط به آتشبس همتای سعودی خود را در جریان آخرین تلاشها و تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در راستای پایان دادن به جنگ و کاهش تنشها قرار داد.
شایان ذکر است، وزیر خارجه ایران از شامگاه جمعه در یک تور منطقهای راهی پاکستان شد و با مقامات این کشور دیدار کرد. عراقچی در ادامه رایزنیها با مقامات پاکستانی، عصر روز یک شنبه مجدد به اسلامآمد سفر کرد.
منابع رسانهای اعلام کردند که عراقچی بعد از ورود به اسلامآباد با فرمانده عاصم منیر دیدار و درباره روند مذاکرات با آمریکا و پایان دائمی و کامل جنگ گفتوگو کرد.
همچنین «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر امروز (یکشنبه) با «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و همچنین «محمد عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر درباره روند مذاکرات ایران و آمریکا و تلاشها برای کاهش تنشها بحث و گفتوگو کرد.
به گزارش مصری الیوم، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر پس از گفتوگوی تلفنی با همتای مصری خود گفت: دوحه از رویکرد دیپلماتیک ایران استقبال میکند.
وزیر امور خارجه قطر افزود: ما بر آمادگی کشورمان برای ادامه ایفای نقش فعال در روند میانجیگری و تسهیل گفتوگو میان طرف آمریکایی و ایرانی تأکید میکنیم.
همچنین سید عباس عراقچی و فیصل بن فرحان، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی امروز در یک تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه ای و روندهای جاری دیپلماتیک به گفتوگو و تبادل نظر پرداختند.
در این گفتوگو، وزیر امور خارجه ایران با تبیین ابعاد مختلف وضعیت کنونی منطقه، بهویژه تحولات مربوط به آتشبس همتای سعودی خود را در جریان آخرین تلاش ها و تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در راستای پایان دادن به جنگ و کاهش تنشها قرار داد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه همچنین با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر تماس تلفنی برقرار کرد و پیرامون آخرین تحولات منطقهای و روندهای جاری دیپلماتیک به بحث و تبادل نظر پرداخت.
در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه ایران با تشریح ابعاد گوناگون وضعیت جاری در منطقه، بهویژه تحولات مرتبط با آتشبس و چالشهای پیشروی تثبیت آن، همتای قطری خود را در جریان آخرین ابتکارات و تلاشهای دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران برای پایانبخشی به جنگ و کاهش تنشها قرار داد.
در ادامه این گفتوگو، طرفین با اشاره به اهمیت نقشآفرینی سازنده کشورهای منطقه در مدیریت بحرانها، بر تداوم رایزنیها و هماهنگیهای دیپلماتیک بهمنظور حمایت از ابتکارات صلح و تقویت ثبات منطقهای تأکید کردند.
وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن استقبال از رویکرد دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران، بر آمادگی کشورش برای ادامه ایفای نقش فعال در مسیر میانجیگری و تسهیل گفتوگوها با هدف پایان دادن به جنگ تأکید کرد.
همچنین عراقچی در تماس تلفنی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر، پیرامون آخرین تحولات منطقهای و روندهای جاری دیپلماتیک به تبادل نظر پرداخت.
در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح ابعاد گوناگون وضعیت جاری در منطقه، بهویژه تحولات مرتبط با آتشبس و چالشهای پیشروی تثبیت آن، همتای قطری خود را در جریان آخرین ابتکارات و تلاشهای دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران برای پایانبخشی به جنگ و کاهش تنشها قرار داد.
در ادامه این گفتوگو، طرفین با اشاره به اهمیت نقشآفرینی سازنده کشورهای منطقه در مدیریت بحرانها، بر تداوم رایزنیها و هماهنگیهای دیپلماتیک بهمنظور حمایت از ابتکارات صلح و تقویت ثبات منطقهای تأکید کردند.
وزیر امور خارجه قطر نیز ضمن استقبال از رویکرد دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران، بر آمادگی کشورش برای ادامه ایفای نقش فعال در مسیر میانجیگری و تسهیل گفتوگوها با هدف پایان دادن به جنگ تأکید کرد.