آفتابنیوز : 
نخست وزیر هند اعلام کرده بود که این تصمیم با آگاهی کامل از این موضوع صورت می گیرد که در میان احزاب چپ و مخالفان دولت جنجال برپا خواهد کرد. تصمیم هند به رأی دادن علیه ایران و عدم امتناع مانند روسیه، چین، برزیل و آفریقای جنوبی به این دلیل بود که منافع این کشور را در خلیج فارس حفظ کند.
مقامات عالی رتبه آمریکایی به همتایان هندی خود در هفته های اخیر اعلام کرده بودند که آمریکا در نظر دارد پیش از پایان دوره بوش به ایران حمله کند. در سال 2002 هم پیش از حمله آمریکا به عراق، چنین وضعی وجود داشت و آمریکا گفته بود که می خواهد حکومت بغداد را تغییر دهد.
سینگ در آخرین روز حضور خود در نیویورک، بیم هایی که از امنیت چهار میلیون هندی ساکن در خلیج فارس داشت ابراز کرده و گفت: در صورت شکست دیپلماسی برای متقاعد کردن ایران از دوری از مواجهه با آمریکا و دیگران، هند نگران وضعیت مردمان خود در منطقه خواهد بود.
سینگ می داند که در صورت به خطر افتادن امنیت خلیج فارس و شروع جنگی دیگر، تمامی تلاش های وی در دوران یک سال و نیم نخست وزیری و پیش از آن در وزارت دارایی، به هدر خواهد رفت. از این رو در مذاکرات با سران آمریکا، روسیه و اروپا، امنیت انرژی هند را در گرو توازن و ثبات منطقه قرارداده بود.
از سوی دیگر ایران اعلام کرده بود که در صورت ارجاع پرونده اش به شورای امنیت دیگر پایبند بازرسی های آژانس نخواهد بود و این موضوع در واقع حرکتی به سوی به خروج ایران از ان.پی.تی خواهد بود.
در مقابل اروپا هم به هند این اطمینان را داده که این تصمیم هند دست کم تا نشست بعدی کار درستی بوده و البرادعی هم به بررسی های خود در مورد ایران ادامه خواهد داد. تمامی شواهد نشان از این مسأله دارد که هند تضمین های لازم را به دست آورده و سپس موافقت خود را با قطعنامه شورای حکام اعلام کرده است.