آفتابنیوز : 
هم اكنون يك فيلم سينمايي هندي به نام "كال هو، نا هو" كه در هند ركورد فروش را شكسته، در سوييس نيز توانسته انبوهي از شهروندان را به سينما بكشاند.
اين تنها فيلم موفق سينماي هند در سوييس نيست، بلكه به طور مرتب فيلم هاي سينمايي هندي در اكثر شهرهاي سوييس به نمايش در آمده و هزاران نفر به ديدن آنها ميروند.
اين در حالي است كه فيلمهاي ساخت هند موسوم به "باليوود" كه استعاره اي از "هاليوود" آمريكا است، فيلمهاي ويژه و يا هنري نبوده است، بلكه ملو درامهايي هستند كه دستمايه اكثر آنها عشق و نفرت، رسيدن پسر فقير به دختر ثروتمند و بر عكس و يا داستانهايي است كه مردم فقير اين كشور را بايد غرق در رويا كند.
روزنامه "تاگس انسايگر" چاپ سوييس روز چهارشنبه در يك گزارش سينمايي نوشت، يك توزيعكننده فيلمهاي هندي در سوييس بر اين عقيده است كه مردم اروپا و سوييس به دنبال فرهنگها و داستانهاي جديد و متفاوت هستند و از اين روي اينك به فيلمهاي هندي روي آورده اند.
يك شركت پخش فيلم در شهر زوريخ نيز پخش فيلم خود را فقط به فيلمهاي هندي اختصاص داده و از ابتداي سال جاري تا كنون ۱۵فيلم هندي را در سينماهاي سوييس روي اكران برده است.
علاوه بر حضور رو به افزايش فيلمهاي هندي در سينماهاي اروپايي، شبكه هاي تلويزيوني اين قاره نيز پخش فيلمهاي هندي را به حد محسوسي افزايش داده اند.
پس از شبكههاي تلويزيوني آلمان و فرانسه، در تابستان سال جاري تلويزيون سوييس نيز اقدام به پخش چندين فيلم سينمايي هندي كرد كه به رغم آنكه اين فيلمها در ساعات دير وقت شب پخش ميشد، اما دهها هزار نفر به تماشاي آنها مينشستند.
اين امر مختص به فيلمهاي سينمايي نبوده، بلكه نوارهاي سي.دي و دي.وي دي موسيقي هندي را نيز شامل ميشود.
امروز در فروشگاههاي فروش كاستهاي موسيقي در سوييس ميتوان اين نوارها را به وفور شاهد بود.
در هند سالانه بيش از ۹۰۰فيلم سينمايي توليد ميشود و صنعت سينما در اين كشور به طور مستقيم و غير مستقيم، پنج ميليون نفر را مشغول به كار كرده است.
درآمد صنعت سينما در هند در سال گذشته چهار ميليارد و ۵۰۰ميليون دلار گزارش شده بود و اين روند همچنان در حال رشد است.