آفتابنیوز : 
موسسه تحقیقاتی " مارکت " که در خصوص تصویب و اجرای قانون اساسی واحد اروپا در میان مردم اتریش نظرسنجی انجام داده بود در این زمینه اعلام کرد : مخالفان با اجرای قانون اساسی واحد اروپا بر این باورند که بواسطه تحقق این امر هویت ملی آنها خدشه دار شده و زیر سوال می رود .
استاندارد در ادامه نوشت : این موسسه تحقیقاتی در ماه سپتامبر نیز نظر سنجی دیگری را برگزار کرده بود و نتیجه آن حاکی از مخالفت مردم اتریش با تصویب قانون اساسی واحد در این کشور بود .
از میان شرکت کنندگان در این نظرسنجی تنها 23 درصد از مردم موافقت خود را با قانون اساسی واحد اروپا اعلام کردند .
در این نظرسنجی، اتریشی ها با بیان این مطلب که تاکنون قانون اساسی واحد اروپا را مطالعه نکرده و از مفاد آن به طور دقیق آگاهی ندارند، تصریح کردند : آگاهی از محتوای قانون اساسی واحد می تواند در تغییر نگرش مردم اتریش نسبت به این قانون موثر واقع شود .
اتریش هشتمین کشور تصویب کننده قانون اساسی واحد اروپاست .