آفتابنیوز : 
اسكندري توضيح داد:« در سالهاي اخير سالانه 5/3 تا چهار ميليارد دلار صرف واردات مواد غذايي مانند ذرت، جو، شكر، روغن شده است كه نبايد اين اتفاق ميافتاد. اگر از ظرفيتهاي موجود استفاده شود اين ميزان ارز از كشور خارج نميشود.»
وي تاكيد كرد: « استان خوزستان در بخش كشاورزي اين ظرفيت را دارد كه هم در بخش توليد، هم در درآمد و هم در اشتغالزايي گرهگشا باشد. در سال 76 برآورد شد كه بخش كشاورزي كشور توانايي اين را دارد كه توليدات محصولات زراعي و باغي را از 2/4 ميليون تن در سال به 23 ميليون تن برساند و استان خوزستان ميتواند 25 درصد توليد محصولات باغي و زراعي كشور را تامين كند.»
اسكندري با اشاره به برنامههايي كشوري وزارت جهاد كشاورزي گفت:« در حال حاضر ما سالانه واردكننده دو ميليون تن ذرت، 700 هزار تن جو، 300 تا 400 هزار تن برنج، 300 هزار تن شكر و بالاي يك ميليون تن روغن هستيم. برنامه دولت اين است كه در چهار سال آينده به جز روغن واردات ساير اين اقلام قطع شود.»
وزير جهاد كشاورزي عنوان كرد:« استان خوزستان كه در بهترين موقعيت توليد گندم تنها توليد كننده 870 هزار تن گندم بوده، دو، سه سال است كه رقم خريد گندم خوزستان به بالاي يك ميليون تن رسيده و خوزستان دومين استان كشور از نظر خريد گندم قرار گرفته است. در برنامه دوساله خودكفايي ذرت استان خوزستان يكي از قطبهاي توليد خواهد بود. در كاشت جو نيز بايد به عملكرد در واحد سطح توجه شود.»
او با بيان اينكه با تعطيلي كارخانه قند دزفول كه از محصول چغندرقند استان استفاده ميكرد، كاشت اين محصول در استان پايين آمده است، افزود:« استان خوزستان در توليد چغندر قطب نيست و بايد جايگزيني براي آن در نظر گرفته و در استان نيز به شكر توجه بيشتري شود.»
اسكندري در پايان تصريح كرد:« در بخش دامپروري كشور، ما هنوز واردكننده گوشت قرمز هستيم كه از سال آينده واردات آن بايد قطع شود. از سويي چون اين ظرفيت را داريم كه صادركننده گوشت مرغ و گوشت قرمز باشيم ممنوعيت صدور مجوز مرغداري كه سالها برقرار بود برداشته شد.