آفتابنیوز : 
معلم در گفتگو با گلف نیوز در این خصوص گفت: هنوز زمان بسیاری از تصویب این قطعنامه در شورای امنیت نمی گذرد ، به همین دلیل من نمی توانم در این خصوص با این سرعت پاسخ دهم . این قطعنامه هم برای من و هم برای ملت سوریه دردناک است .
سفیر سوریه در امارات متحده عربی در این خصوص می گوید : سوریه تصمیم گرفته است تا با سازمان ملل همکاری همه جانبه کند . البته ما پیش از این نیز با تیم تحقیقاتی سازمان ملل در خصوص قتل رفیق حریری همکاری کرده ایم .
وی در ادامه افزود: این حقیقت که قطعنامه سازمان ملل بر این اساس استوار است که حمله نظامی را نیز محتمل می داند ، بخش اسف بار ماجراست . این مسئله حتی با در نظر گرفتن حواشی ان کاملا غیر منطقی است . سازمان ملل در حالی از اعمال به زور استفاده می کند که هنوز نتیجه تیم تحقیقاتی سازمان ملل در این خصوص اعلام نشده است .
پیش از تصویب این قطعنامه در سازمان ملل ، بشار اسد تیم تحقیقاتی را برای بررسی ابعاد پرونده حریری در سوریه و دستگیری عاملان احتمالی سوری به کارگرفت .