آفتابنیوز : 
وي افزود: انتخاب مجدد بنده توسط رييس جمهور و وزير كشور، نه تنها موجب كمرنگ شدن انگيزه براي خدمت به مردم استان نشده، بلكه با هدف و ايدهاي دو برابر، سعي در توسعهي بيشتر استان دارم.
وي در آغاز دورهي دوم مديريت، با قدرداني از همكاري مجموعهي مديريتي استان، چهار سال گذشته را از موفقترين دورههاي مديريتي كردستان دانست و افزود: اگر استانهاي كشور را به سه بخش استان با فعاليت بالا، متوسط و كم تقسيم كنيم، اين استان خوشبختانه با همكاري مجموعهي مديريت توانست در رديف استانهاي موفق و اول قرار گيرد.
وي گفت: در دورهي جديد مديريت بايد موفقيتهاي دورهي قبل را گسترش داده و نقاط ضعف را برطرف كنيم و در اين دوره، داشتن شجاعت و جسارت در تصميمگيريها ضروري است؛ چون بدون شجاعت و جسارت اتفاق فوقالعادهاي در استان روي نميدهد، در حالي كه استان به كارهاي فوقالعاده نياز دارد.
وي در ادامهي سخنانش، به تشريح جهتگيريهاي اصلي و اساسي استان در دورهي دوم مديريت پرداخت و بر حمايت استاندار از مجموعهي مديريتي تاكيد كرد و گفت: در اين دوره نسبت به دورهي گذشته حساب كشي بيشتري خواهم داشت و با ضعفهايي كه در دورهي قبل كنار آمدم، در اين دوره كنار نخواهم آمد.
رازاني افزود: در دورهي جديد مديريت، معيار اصلي كار مسوولانه است و گرايشهاي سياسي نيست و در اين زمينه علاوه بر بازرسيهاي آشكار، بازرسي غير آشكار نيز صورت ميگيرد و اين يكي از برنامههاي اصلي دولت است.
استاندار كردستان افزود: ملزم بودن مديران به رعايت ساعات اداري، صرفهجويي، پرهيز از هزينههاي بيربط در ساختمان سازي و خريد خودرو نيز از اهداف مورد تاكيد دولت است.
وي گفت: اين عادت بايد براي هميشه ترك شود و ساده زيستي در ادارات بايد جلوه پيدا كند و در بيت المال نبايد ريخت و پاش داشته باشيم.
رازاني گسترش ارتباطات مردمي، سركشي مرتب از شهرستانها، روستاها و مراكز بخش و ديدار مرتب با قشرهاي مختلف مردم و رعايت دقيق برنامههاي ديدارهاي عمومي، تكثير منابع و توزيع مناسب منابع و اطلاعرساني از برنامههاي انجام شده را از ديگر جهت گيريهاي متناسب با برنامههاي دولت در استان ذكر كرد.
وي گفت: در حوزهي عمراني، افزايش بودجهي طرحهاي ملي در دست اجراي كردستان مانند راهآهن، توسعه و ساخت فرودگاههاي جديد، سدسازي، ساخت تصفيه خانه و سطحبندي خدمات به خصوص در روستاها و در حوزهي عمران شهري، توسعهي فضاهاي سبز و بهداشت شهري و معابر، از برنامههاي جدي دورهي جديد مديريت در استان است.
وي در حوزهي سياسي، اجتماعي و فرهنگي، توسعهي ورزش را از برنامههاي اصلي استان از طريق تقويت باشگاهداري و هياتهاي ورزشي، حركت به سمت حضور چند رشتهي ورزشي در سطح ملي و ايجاد امكانات ورزشي متناسب با نياز شهرها دانست.
رازاني در بخش فرهنگي، توسعهي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي استان و ارتقاي سطح دانشگاه كردستان به عنوان يكي از دانشگاههاي معتبر كشور، توسعهي پوشش تلويزيوني شش شبكهي روستاهاي استان، گسترش امكانات فرهنگي، امور رسانهها، مطبوعات، كتابخانه و ايجاد فضاي نقد در مطبوعات را از برنامههاي اصلي اين بخش اعلام كرد.
وي گفت: توسعهي مشاركت مردمي در قالب نهادهاي غيردولتي و برگزاري انتخابات آزاد و تلاش براي حضور نيروهاي استان در ادارهي امور كشور، از ديگر جهت گيريهاي دورهي جديد مديريت استان است.
استاندار كردستان تصريح كرد: در بحث مشاركت، اساس برنامهي دولت بر مشاركت مردم است. دولت تصميم به استفادهي جدي از نيروهاي بومي و اهل سنت دارد.
رازاني گفت: مبارزه با قاچاق كالا و مواد مخدر و پديدهي شوم اعتياد و تحكيم و پايدار كردن امنيت فعلي از طريق ساز و كارهاي مناسب، در دستور كار مديريت استان كردستان قرار دارد.
وي در حوزهي اقتصادي، بر تلاش براي گسترش سياستهاي قبلي مبني بر جلب سرمايهگذاري بخش خصوصي و دولتي و حمايت از سرمايهگذاري در استان را مورد تاكيد قرار دارد. ممكن است در شكل كمكها تغييراتي ايجاد شود، ولي سياستهاي حمايتي از سرمايهگذاري در كردستان و به فرجام رساندن طرحهاي بزرگي مانند كارخانههاي سيمان، پتروشيمي، نيروگاه گازي و مجتمع لاستيك سازي تداوم خواهد داشت.
وي در بخش اقتصادي، تبديل مرز باشماق مريوان به مرز رسمي، گسترش و توسعهي مبادلات تجاري با عراق و مناطق كردنشين اين كشور و ايجاد منطقهي آزاد تجاري مريوان را از جهت گيريها و پيگيريهاي اصلي استان ذكر كرد.
وي گفت: بحث منطقهي آزاد تجاري مريوان را بايد به عنوان خواستهي عمومي مردم كردستان پيگيري كنيم و تحقق خواستههاي بزرگ قطعا دشواريهايي دارد و اميدواريم اين بحث تا پايان اين دوره به فرجام برسد.
رازاني افزود: در بخش كشاورزي كارهاي مهمي مانند توسعهي 40 هزار هكتاري باغات در استان شروع شده و در زمينهي محصولات خاص كردستان مانند توتفرنگي هم برنامههايي شروع شده به نحوي كه در پايان دورهي پنج ساله، توتفرنگي استان "متحول شده" به بازار عرضه ميشود.
وي گفت: در بخش آموزش فني و حرفهاي فكر ايجاد شركت سهامي عام براي سرمايهگذاري در استان در زمينهي پتانسيلهاي خاص منطقه مانند طلا نيز از برنامههاي اصلي استان است.
رازاني ارتباط نظاممند با بدنهي كارشناسي و نخبگان با هدف استفاده از افكار و استعدادهاي خلاق و ايدهي ايجاد اتاق فكر يا مجمع مشاوران براي بهرهگيري از سرمايههاي فكري را نيز از جهتگيريهاي اصلي استان در دورهي مديريت جديد ذكر كرد.
انتهاي پيام