آفتابنیوز : 
دكتر خوشچهره، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، كه در حزب مؤتلفهي اسلامي سخن ميگفت با اشاره به جريان پيروزي انقلاب اسلامي كه براي بسياري، از جمله دستگاههاي جاسوسي كشورهاي اروپايي و آمريكا غيرمنتظره بود به فضايي كه در 10 سال اول انقلاب بر كشور حاكم بود اشاره كرد و با بيان اينكه در اين مقطع هدف استراتژي، اهداف امنيتي را در بر ميگرفت، گفت: برخي اين دوران را از لحاظ وضعيت اقتصادي، رفاهي با دوران رژيم شاهنشاهي مقايسه ميكنند. به عقيدهي من كساني كه چنين تحليلي را ارائه ميدهند تحليل استراتژيك را نميشناسند.
وي در بخش ديگري از اظهاراتش به تشريح فضاي فعلي كشور پرداخت و با بيان اينكه در حال حاضر متغير بحران يك كشور اشتغال محسوب ميشود، گفت: به صرف اين كه اين مسأله دغدغه ما باشد مشكلي حل نميشود، بايد سيستم سياستهاي اقتصادي در بخشهاي مختلف اقتصادي مورد بازبيني قرار گيرد. سياستهاي مالي، پولي، بازرگاني و ابزارهاي آن با هم سازگار باشد، زيرا در غير اين صورت ضداشتغال خواهد بود.
رييس كميته اقتصادي فراكسيون اصولگرايان در بخش ديگري از اظهاراتش با يادآوري ديدگاههايي كه هر نوع كسب درآمد را مذموم ميدانند، گفت: بايد توجه كنيم زيرا كسب درآمد از طريق رانت مذموم است، اما متأسفانه برخي هر نوع تلاشي را كه موجب كسب ثروت شود را به دليل اينكه اصل ثروت را نميپسندند مذموم ميدانند و اين افراد متأسفانه به سمت فقر پيش ميروند.
وي در ادامه با بيان اينكه برخي راه نجات كشور را اقتصاد آزاد و عدهاي دولتي كردن آن ميدانند، گفت: هر دو نگاه اشتباه ميكنند. در حال حاضر هيچ كشوري در دنيا حتي آمريكا معتقد به اقتصاد آزاد نيست و برخي جاها دولت دخالت ميكند؛ اما در ايران دخالت دولت در امور اقتصادي بين صفر و 100 متغير است. جاهايي كه نبايد حضور داشته باشد حضور دارد و در مقاطعي كه بايد حضور داشته باشد اين حضور به چشم نميخورد.
نمايندهي مردم تهران كه از مسكن، بهداشت و درمان به عنوان بخشهايي كه دولت بايد در آن حضور چشمگير داشته باشد نام ميبرد حضور دولت در عرصهي مسكن را به لحاظ آمار ارائهشده سه درصد اعلام كرد و گفت: اين خيلي ضعيف است. يكي از ايراداتي كه من به احمدينژاد ميگيرم اين است كه شما شعار عدالت ميدهيد اما بايد تعريفي از عدالت ارائه كنيد، شاخص كمي و كيفي بدهيد زيرا در مقولهي عدالت همه ميتوانند شعار دهند مهم عمل كردن است.
وي ادامه داد: بر همين اساس به رييس جمهور گفتم شما شعار عدالت و رفع تبعيض داديد بخشي از اين شعارها با فرمايشات امام(ره)، قانون اساسي و آموزههاي ديني تطبيق دارد، اما بناي نظري و تئوريك شما در اين شعارها چيست؟
خوشچهره يادآور شد: شعارها واجد ارزشند، اما مباني نظري و چارچوب تئوريك آنها چيست؟ تيم اجراكنندهي آن كجاست؟ زيرا ممكن است پشتوانهي تئوريك داشته باشيم اما بايد مشخص كنيم تيم عملكننده آن كجاست؟
خوش چهره با حساس خواندن مقطعي كه در حال حاضر كشور در آن قرار دارد، گفت: در شرايط موجود دولتي بر سر كار آمده كه اگر خدايي ناكرده زمين بخورد مجلس و همهي اركان نظام ضربه ميخورند؛ لذا تلاش ما در مجلس و در بررسي وزراء اين بوده كه جلوي ايرادها را چنانچه وجود داشته باشند بگيريم.
وي با تأكيد مجدد بر لزوم ارائه تعريفي از واژهي عدالت به سوءاستفادهايي كه در طول تاريخ بشريت از اين واژه شد اشاره كرد و با استناد به فرمايشات مقام معظم رهبري كه فرموده بودند سه رييس جمهور قبلي نيز از عدالت سخن گفته بودند اما بايد عمل از شعار پيشي بگيرد، گفت: عدالت نبودن ظلم است.
وي در بخش ديگري از اظهاراتش در واكنش نسبت به تحليلهايي كه بعد از روي كار آمدن دولت جديد ارائه شد و بر پايهي آن سياستهاي اين دولت عامل ركود اقتصادي معرفي ميشود، گفت: اين شبهه است. البته ركود اقتصادي ميتواند از تصويري كه مسؤولان اقتصادي ارائه ميدهند نيز تأثير بپذيرد، زيرا اگر فاكتورهاي غيراقتصادي وارد شود ركود حاصل ميشود.
اين نمايندهي تهران همچنين در اظهاراتش به نقش عدم امنيت اقتصادي در بحث خروج سرمايه از كشور اشاره كرد و گفت: فرد سرمايهگذار به دنبال ثبات است. ما بايد بررسي كنيم كه در قوانين چه عواملي اين ثبات را تغيير ميدهد.