رئیس سازمان سنجش استعفا داد
آفتابنیوز :
به گزارش شریف نیوز محمد حسین پور کاظمی در خصوص استعفای خود از ریاست سازمان سنجش گفت: وزیر علوم جدید حق دارد که معاونین خود را با اختیار انتخاب کند.
وی ادامه داد : طبیعی است که معاونین سابق با روی کار آمدن وزیر جدید استعفا دهند و رئیس سازمان سنجش این حق را دارد و از روز اول تغییرات در جایگاه عالی وزارت، استعفا دهد که بر این اساس استعفای خود را به وزیر تقدیم کردم .
به گزارش شریف نیوز محمد حسین پور کاظمی در خصوص استعفای خود از ریاست سازمان سنجش گفت: وزیر علوم جدید حق دارد که معاونین خود را با اختیار انتخاب کند. وی ادامه داد : طبیعی است که معاونین سابق با روی کار آمدن وزیر جدید استعفا دهند و رئیس سازمان سنجش این حق را دارد و از روز اول تغییرات در جایگاه عالی وزارت، استعفا دهد که بر این اساس استعفای خود را به وزیر تقدیم کردم .
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۰
به عنوان يك استاد دانشگاه از زحمات ارزنده همكار محترم جناب دكتر پوركاظمي در اداره اين ارگان بسيار مهم و حساس كه سرنوشت ميليونها جوان كشور به آن گره خورده، قدرداني ميكنم و به ايشان خسته نباشيد عرض ميكنم.
