آفتابنیوز : 
آفتاب: مشاور ارشد رئیس جمهور فدراسیون روسیه بر پایبندی کشورش نسبت به ساخت نیروگاه اتمی بوشهر تاکید کرده و اعلام نموده که مسکو به تعهدات خود برای عرضه به موقع سوخت هستهای برای این نیروگاه عمل خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری ریانوستی «سرگئی پریخودکو» روز چهارشنبه در مسکو با بیان این مطلب گفت: «روسیه به تمامی تعهدات خود برای تکمیل نیروگاه بوشهر از جمله عرضه سوخت هستهای برای آن پایبند است».
رسانه های رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر مدعی شدهبودند که ایهود اولمرت نخستوزیر این رژیم در دیدار یکروزه هفته گذشته خود با ولادیمیر پوتین از وی تضمین گرفته که روسیه تا زمان اعمال تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران از عرضه سوخت هستهای به نیروگاه بوشهر خودداری کند.
پریخودکو افزود: «آژانس بین المللی انرژی اتمی از تمامی تعهدات روسیه درباره تکمیل نیروگاه بوشهر اطلاع داشته و این تعهدات همگی مطابق قوانین و آییننامههای آژانس تنظیم شدهاند. پروژه بوشهر نیز از ابتدا تحت کنترل کامل و مطمئن بازرسان این سازمان بوده است».
گفتنی است دولت روسیه برخلاف توافق قبلی با ایران برای عرضه سوخت نیروگاه هستهای بوشهر در فروردینماه گذشته تاکنون از انجام این مهم خودداری ورزیده و دلیل این امر را عقب بودن ساخت نیروگاه از برنامه زمان بندی اعلام کردهاست.
تیرماه گذشته سخنگوی کارخانه تولید سوخت هستهای «نووسیبرسک» کارخانه تولید کننده سوخت نیروگاه بوشهر به خبرنگاران گفته بود که سوخت موردنیاز برای راهاندازی واحد اول نیروگاه بوشهر مورد نیاز است طی سالهای 2004 و 2005 تهیه شده و تاکنون چندین بار با حضور نمایندگان سازمان ملی انرژی اتمی ایران مورد بازرسی قرار گرفتهاست. به گفته وی بازرسان ایرانی آخرین بار در پاییز سال 2006 به این کارخانه آمدند و با حضور آنها بار دیگر این سوخت در کانتینرهای مخصوص پلمب شد.