کد خبر: ۶۸۱۹۴
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۸۶ - ۱۸:۱۱

حمله شدید الظواهری به کنفرانس آناپولیس

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مرد شماره دو شبکه تروریستی القاعده در آخرین نوار صوتی خود برگزار‌کنندگان و کشورهای شرکت‌کننده در کنفرانس ماه گذشته صلح خاورمیانه در آناپولیس را مورد حمله قرار داده است.

به گزارش خبرگزی چینی شینهوا، ایمن الظواهری در این نوار صوتی که روز شنبه از طریق یکی از وب‌سایت‌های متعلق به شبکه تروریستی القاعده پخش شد کنفرانس آناپولیس را «یک خیانت دیگر به مردم فلسطین» توصیف کرد.

وی حضور کشورهای غربی از جمله سوریه در این کنفرانس را «آخرین معامله» برای فروش سرزمین‌های فلسطینی (به رژیم صهیونیستی) توصیف کرده و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را «خائن» نامید.

الظواهری در ادامه این پیام از تمام مسلمانان جهان خواسته‌است تا مردم فلسطین را در «جهاد مقدس علیه اشغالگران قدس» یاری کنند.

صحت این نوار صوتی هنوز از طرف منابع اطلاعاتی غربی تائید نشده‌است. این نخستین پاسخ رسمی شبکه تروریستی القاعده به کنفرانس صلح آناپولیس به شمار می‌رود که ماه گذشته با حضور 40 کشور جهان در آناپولیس آمریکا برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین