کد خبر: ۷۹۳۱۶
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۲

قذافی: لیبی به ایتالیا امتیازات فراوان خواهد داد!

تمایلی به داشتن دوستی با ایالات متحده نداریم
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «معمر قذافی» دوشنبه اعلام کرد لیبی در مقابل  قرارداد 5 میلیارد دلاری ایتالیا به این کشور در سرمایه‌گذایی نفت و گاز و همچنین دیگر زمینه‌های تجاری امتیازات بسیاری خواهد داد. 

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، قذافی در مراسم سی و نهمین سالگرد کودتای نظامی در سخنانی که به طور زنده از تلویزیون لیبی پخش می‌شد گفت: «لیبی از روابط خود با ایتالیا نفع ‌برده و ایتالیا در سرمایه‌گذاری نفت و گاز در اولویت قرار دارد زیرا کشوری دوست و مهربان است». 

گفتنی است «سیلیو برلوسکونی» نخست‌وزیر ایتالیا، در سفر تاریخی خود به لیبی مستعمره پیشین ایتالیا، روز شنبه در شهر بن‌غازی از امضاء قراردادی برای پرداخت 5 میلیارد دلار غرامت برای رفتار نادرست ایتالیا با این کشور در فاصله سالهای 1911 تا 1943 خبر  داد. 

قذافی در ادامه سخنان خود افزود: «کسی باور نمی‌کرد که دولت استعماری از ما معذرت بخواهد و با اظهار تاسف غرامت بپردازد. ما تمایلی به داشتن دوستی با ایالات متحده نداریم و خواستار آنیم که ما را تنها بگذارند و ما نیز آنها را تنها خواهیم گذارد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین