آفتابنیوز :
آفتاب: نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج گفت: «آرایی که مردم به صندوق میاندازند یک نوع سرمایهگذاری است که دشمن روی آن حساب باز میکند؛ به همین دلیل یکی از وظایف ما دعوت مردم برای حضور حداکثری در انتخابات است».
حجتالاسلام والمسلمین محمدی، صبح روز دوشنبه در همایش فرماندهان بسیج دانشگاههای سراسر کشور با مورد توجه قرار دادن انتخابات ریاستجمهوری دهم، این رویداد را یکی از مهمترین مباحث سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و دینی دانست و افزود: «انتخاباتهای برگزارشده طی این 30 سال در کشورمان به خوبی تحقق پیدا کرده است».
وی در ادامه، فرمایشات مقام معظم رهبری درباره انتخابات پیش رو را مهم قلمداد و اظهار کرد: «برخی فکر میکنند انتخابات یک مساله سیاسی است و برخی جریانهای بیرونی میگویند در این قضایا بسیج و بسیجیان نباید فعال شوند، این در حالی است که مقام معظم رهبری فرمودند انتخابات یک مساله همهجانبه است و با سرنوشت مردم سروکار دارد؛ پس آیا میتوان نسبت به چنین مسالهی مهمی بیتفاوت بود».
وی افزود: «دشمنان انقلاب و نظام ما میگویند که ما نام کسی را که دلمان بخواهد از صندوق بیرون میآوریم و برخی نیز در داخل مغرضانه و یا جاهلانه چنین حرفهایی را مطرح میکنند؛ این در حالی است که مقام معظم رهبری فرمودند انتخابات یک حرکت نمایشی نیست و مردم با فکر و احساس محبت و دلسوزی که به نظام دارند اعمال اراده میکنند و این همان پایه نظام مردمسالاری دینی است».
وی گفت: «آرایی که مردم به صندوق میاندازند یک نوع سرمایهگذاری است که دشمن روی آن حساب باز میکند؛ به همین دلیل یکی از وظایف ما در این راستا دعوت مردم برای حضور حداکثری در انتخابات است».
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج ادامه داد: «با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه انتخابات وسیلهای برای بالا بردن توان کشور و آبرومند کردن آن است باید گفت باید مواظب باشیم انتخابات وسیلهای برای طمعورزی دشمنان نباشد و در آن بیانصافی نیز وجود نداشته باشد و طوری عمل نکنیم که دشمنان ما خوشحال و دوستان ما ناراحت شوند».
وی همچنین گفت: «این فرمایش مقام معظم رهبری که من خودم یک رای دارم و آن را به کسی اعلام نخواهم کرد نیز باید مورد توجه قرار بگیرد، این مرام و روش ایشان و حضرت امام بوده که هیچ وقت مصداق مورد نظر خود را اعلام نمیکردند».
محمدی با مورد توجه قرار دادن ویژگیهایی که مقام معظم رهبری برای دولت نهم برشمرده است، اظهار کرد: «مقام معظم رهبری فرمودند این دولت در مطرحکردن گفتمان امام و انقلاب تلاش داشته است».
وی افزود: «در حالی که در دورهی گذشته گفتمان انقلاب، اسلام و امام و شهدا مورد خدشه قرار گرفت و همین افرادی که بعضا از امام دم میزنند در آن دوره به شخص امام اهانت و جسارت کردند و یا مقالههایی نوشتند و گفتند بایستی وصیتنامه امام را در موزههای تاریخ پیدا کرد. آنها حتی گفتند نام شهدا را از میادین و خیابانها بردارید؛ چرا که مردم افسرده شدهاند و یا اینکه گفتند موسیقی مظلوم است و باید کاری کرد که مردم شاد باشند».
وی گفت: «یکی از امتیازاتی که اصولگرایی در زمان حاکمیتش به وجود آورد احیای دوباره گفتمان امام و انقلاب بود؛ بنابراین ما باید در رایی که به صندوق خواهیم انداخت به این مساله دقت کنیم».
محمدی افزود: «در حال حاضر افراد مختلفی وارد رقابت در عرصه انتخابات ریاستجمهوری دهم شدهاند؛ بنابراین یکی از وظایف ما دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات است».
وی تاکید کرد: «ما باید کسی را انتخاب کنیم که گفتمان امام و انقلاب را احیاء کند و به آن معتقد باشد و ملاک و میزان ما نیز باید وضع فعلی افراد باشد، سوابق فرد ملاک نیست؛ چنانچه حضرت امام در وصیتنامه خود گفتند من در دورهای از برخی حمایت کردم ولی بعدا آنان با من منافقانه برخورد کردند».
محمدی اظهار کرد: «ما باید ببینیم شعاری که یک نامزد انتخاباتی مطرح میکند شعار انقلاب است یا شعاری که دیگران مطرح میکنند و آیا در تبلیغاتش طوری صحبت میکند که دشمن را به طمع بیندازد یا اینکه دشمن مایوس میشود».
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج خاطرنشان کرد: «دولت گذشته آمریکا میگفت ما از روی کار آمدن اصلاحطلبان خوشحال میشویم؛ این در حالی است که امام به ما مطلبی را آموختند و آن اینکه ببینید اگر دشمنان شما روی مسالهای مخالفت نکردند معلوم است که آن کار حق است، ولی اگر از آن حمایت کردند کار غلطی است؛ بنابراین ما باید ببینیم دشمنان نظام اسلام و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بینالملل از بودن چه کسانی بدحال و از بودن چه کسانی خوشحال میشوند».
وی تاکید کرد: «ما باید ببینیم اصلاحطلبان و مشارکتیها از چه کسی حمایت میکنند و نهضت آزادی به چه کسانی امیدوارند؟ البته در این مسیر کسانی میتوانند مطرح کنند که ما قربتالیالله به کسی کمک میکنیم که من بعید میدانم. همچنین معتقدم قطعا کسانی سهم میخواهند و انتظاراتی دارند و کسانی هم ممکن است انتظاراتی نداشته باشند و البته کسانی هم باشند که انتظاراتی ندارند که اینها با شعارهایشان مشخص میشود».
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج افزود: «اگرچه در حال حاضر کسی جرات پیدا نمیکند شعارهای ضدانقلابی مطرح کنند ولی باید دقت کنیم، برخی ممکن است از روی اعتقاد و برخی از سر مصلحت این شعارها را سر دهند و برای اینکه ببینیم فرد مورد نظر این شعارها را از روی اعتقاد سر میدهد یا نه، باید به سوابق آن فرد رجوع کنیم».
وی افزود: «در زمان دوم خردادیها با زبان گل و بلبل با دشمنان حرف میزدند تا آنجا که بوش گفت ایران محور شرارت است و این در واقع اجر گل و بلبل حرف زدن بود».
محمدی گفت: «برخی هماکنون از اینکه خلاف قانون عمل شود احساس خطر میکنند، باید به این افراد گفت چرا آن وقت که به قرآن و مقدسات توهین میشد احساس خطر نمیکردید؟ یا اینکه شما در 18 تیر هیچ خطری را احساس نکردید»؟
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج خطاب به حاضران گفت: «شما باید در رای دادن خود دقت کنید و زمان خود را بشناسید و ببینید در کجا قرار گرفتهاید تا به خودزنی دچار نشویم».
وی همچنین با اشاره به نامگذاری سال 88 به عنوان اصلاح الگوی مصرف از سوی مقام معظم رهبری گفت: «عنوانی که مقام معظم رهبری برای سال جاری انتخاب کردند یک عنوان قرآنی، روایی و حدیثی و مختص یک سال دو سال نبوده و به صورت کلی باید برای زندگی یک مسلمان و مومن به خداوند یک دستورالعمل قلمداد شود».
محمدی با بیان این که شما به عنوان بسیجی باید نسبت به تدابیر مقام معظم رهبری بیش از دیگران توجه داشته باشید، عمل و تبلیغ و تبیین و در جهت تحقق آن در جامعه تلاش کنید، افزود: «مقام معظم رهبری در سخنان خود در راستای بحث اصلاح الگوی مصرف از عبارت مبارزه با اسراف استفاده کردند و با توجه به اینکه ایشان عادات، سنتها و روشهای غلط آموخته از دیگران را عوامل اسراف در زندگی برشمردند باید دانست که در راستای اصلاح عادتهای غلطی که وجود دارد، ما نیاز به مبارزه داریم و این مبارزه با یک اقدام معمولی و ساده تحقق پیدا نخواهد کرد».
وی افزود: «معادل این اصطلاح و مفهوم در آیات و روایات جهاد اکبر است و این جهاد مشکلتر از جهاد با دشمن خارجی است و اگر کسی در این میدان موفق شود در مقابل دشمن خارجی قطعا پیروز خواهد شد».
محمدی همچنین با مورد توجه قرار دادن فراز دیگری از فرمایشات مقام معظم رهبری در این راستا خاطرنشان کرد: «مبارزه با اسراف و زیادهروی باید به یک سیاست تبدیل شود و این سیاست را باید در خطوط اساسی برنامهریزی کشور اعمال کرد؛ والا فقط سخنرانی و موعظه در رابطه با این بحث موثر نخواهد بود».
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج همچنین با مورد توجه قرار دادن این جملهی مقام معظم رهبری که صرفهجویی به معنای مصرفنکردن نیست، اظهار کرد: «برخی در این بین میگفتند میخواهند برای ملت مضیقه ایجاد کنند که در واقع رهبر انقلاب با این قید جلوی این جوسازی را گرفتند و گفتند صرفهجویی به معنای درست مصرف کردن، بجا مصرف کردن و زاید نکردن مال و منابع است».
محمدی گفت: «اینکه برخی از ما فکر میکنیم بحث اسراف تنها در امور اقتصادی صورت میگیرد، درست نیست؛ چرا که مقام معظم رهبری در فرمایشات خود خاطرنشان کردند که بحث اسراف در واقع یک لطمهی اجتماعی و فرهنگی است؛ چرا که وقتی ملتی به فرهنگ مصرفگرایی بیحساب و کتاب مبتلا شد، به لحاظ فرهنگی و اجتماعی نیز دچار مشکل است».
وی در ادامه گفت: «ما به لحاظ سیاسی تا کنون پیشرفتهایی داشتهایم؛ چنانچه در حال حاضر برخلاف گذشته دیگران برای ما تصمیم نمیگیرند و رشد سیاسی مردم ما پایین نیست. در مباحث علمی و فرهنگی نیز پیشرفتهایی داشتهایم، اما از آنجا که لازم بود به لحاظ اقتصادی نیز پیشرفتهای بیشتری داشته باشیم مقام معظم رهبری دههی چهارم انقلاب را دهه پیشرفت عدالت نامیدند که یکی از ابزارهای چنین پیشرفتی رعایت صرفهجویی است».
وی همچنین گفت: «از آنجا که ما در کشوری زندگی میکنیم که در آن انقلاب اسلامی دینی رخ داده ، اگر به لحاظ اقتصادی بجا مصرف کردن را به عنوان یک سیاست کلی، فرهنگی و دینی مورد توجه قرار ندهیم همین مصرف بیرویه برای ما به یک تهدید تبدیل خواهد شد».
نماینده ولی فقیه در نیروی مقاومت بسیج افزود: «ما در یک دهه قبل در شورای امنیت بیانیهای علیه انقلاب نداشتیم، اما در سالهای اخیر در این راستا بیانیههایی برای ما صادر کردهاند و تهدیدهای خود را افزایش دادهاند. گرچه این تهدیدها کارآمد نیست اما خداوند از ما به عنوان یک تکلیف خواسته است که با تدبیر و درایت کارها را پیش ببریم».
محمدی با بیان اینکه اگر کشوری در بعد علمی سرآمد کشورهای جهان شد ولی در بعد اقتصادی پیشرفت نکرد، به نتیجهی مطلوبی دست پیدا نکرده، اظهار کرد: «یکی از تدابیر مقام معظم رهبری برای ماموریت بسیج، توجه به تهدیدات است و در واقع بحث مصرف بیرویه یکی از تهدیدهایی است که مقام معظم رهبری آن را مطرح کردهاند و اگر میخواهیم به وظیفه بسیجی خود عمل کنیم باید نسبت به این امر توجه کافی داشته باشیم».
وی در پایان گفت: «با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در این باره که در راستای بحث صرفهجویی هم مردم و هم مدیران مسئولیت دارند نقش مسئولان نیز در این راستا باید مورد توجه قرار گیرد».
امام گفت مساجد همیشه باز باشند ، احمدی نژاد ..... آنها را بست.
امام گفت حافظ فلسطین باشیم ، احمدی نژاد .......کاری کرد که نتیجه به نفع اسراییل مزدور تمام شد.( ولی اگه ....... داشت اینطور نمی شد)
امام گفت بسیج عامل دفاع از رهبری و اسلام است ولی وقتی گیر دادیم قرآن را چرا با رقص آوردید به ما گیر دادید و خفه مان کردید و وقتی یک مدت گذشت شما از مشایی دفاع کردید و حتی این روزه میبینیم آنقدر دولت بی شرم و حیا شده که جلوی رهبر می ایستد.
امام از بیت المال دفاع کرد ولی شما وقتی آن را به تاراج بردند فقط گفتید و خندیدید.
امروز می خواستم هر چه از دهنم در می آید در سخنرانی بهت بگم ولی وقتی دیدم سخنرانیت برعکس به ضرر احمدی نژاد است هیچ نگفتم.
هر کسی خیانت کرد ما نیز باید خیانت کنیم؟
اگر همه علی را تنها گذاشتند ما هم باید تنها بگذاریم؟
نه
نه
نه
ما با علی هستیم.
ما با علی هستیم.
ما از علی حمایت می کنیم.