آفتابنیوز : آفتاب: حمله نيروهای خارجی و نيروهای دولتی افغانستان به شبهنظامیان در افغانستان باعث کشته شدن بيش از 40 نفر از طالبان اين مناطق شد.
به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، مقامات نظامی و امنيتی افغانستان شنبه اعلام كردند كه در حمله مشترک اخير نيروهای سازمان ناتو و ارتش افغانستان به نيروهای شبهنظامی در مناطق شمالی و مركزی اين كشور به ويژه ولايت قندوز بيش از 40 شبهنظامی كشته شدند و مابقی نيروهای شبهنظامی نيز به اسارت نيروهای دولتی در آمدند.
مقامات دولتی افغانستان با اشاره به اين كه تعداد كشته شدگان شبهنظامی بسيار بيشتر از آماری است كه آنها اعتراف كردند گفتند كه نيروهای دولتی افغانستان در عمليات مشترک با نيروهای ناتو در روزهای گذشته، نيروهای طالبان مناطق شمالی و مركزی افغانستان را زير آتش سنگين خود گرفتند و بيش از 40 نفر از آنان كشتند و كسانی كه دست از ادامه مبارزه با نيروهای دولتی برداشتند خود را اسير آنها كردند.