کد خبر: ۱۶۹۱۱۰
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۹

کشته شدن یک داور بر اثر برخورد نیزه

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: در یک مسابقه دو ومیدانی که در شهر دوسلدورف آلمان برگزار شد، یک داور بر اثر برخورد نیزه کشته شد.

بر اساس گزارش رسانه های محلی، دیتر اشتراک، داور ۷۴ ساله، خود را برای اندازه‌گیری پرتاب نیزه آماده می‌کرد، اما نیزه قبل از فرود به گلوی او اصابت کرد. 

این داور بر اثر شدت جراحات وارده در راه بیمارستان درگذشت.
رقابت‌های مورد اشاره پس از مرگ این داور نیمه تمام گذاشته شد. 

سخنگوی پلیس به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته که نیزه ای که باعث مرگ آقای اشتراک شد را ورزشکاری ۱۵ ساله پرتاب کرده بوده است. این ورزشکار هم‌اکنون زیر نظر مشاور و روان‌پزشک قرار دارد. 

به گزارش بی بی سی، سایت دو ومیدانی محلی دوسلدورف آقای اشتراک را داوری دوست‌داشتنی و باتجربه معرفی کرده است. در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: "تمام کسانی که در آنجا بودند در شوک و وحشت هستند. ما همیشه دیتر اشتراک را به‌یاد خواهیم داشت." 

مصدومیت و جراحت در رشته‌های مختلف دو و میدانی مثل پرتاب نیزه و یا چکش بی‌سابقه نیست، ولی موارد منجر به مرگ در این رشته‌ها بسیار نادر است. 

در سال ۲۰۰۷، سلیم سدیری، دونده پرش طول فرانسوی، در مسابقات رم بر اثر برخورد نیزه آسیب دید و به بیمارستان منتقل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین