آفتابنیوز :
آفتاب: هم اکنون ۵۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان از سیستم عامل ویندوز ایکس پی استقاده می کنند. و از امروز ۵۰۰ روز تا پایان پشتیبانی رسمی اعلام شده برای این سیستم عامل باقی مانده است.
در نتیجه کاربران این سیستم عامل برای انتخاب یک سیستم عامل جدید فقط ۵۰۰ روز فرصت دارند و از آن تاریخ دیگر به روز رسانی های امنیتی و فنی برای آن منتشر نخواهد شد. این به این معنی است که پایان عمر ویندوز ایکس پی نزدیک است و این موضوع سبب یک موج جدید مهاجرت به سیستم عامل های جدید تر خواهد شد.
بسیاری از این کاربران به سیستم عامل ویندوز ۷ و یا ۸ مهاجرت خواهند کرد و ممکن است برخی دیگر هم سیستم عامل های لینوکس یا مک را انتخاب کنند. در کنار آن می توان پیش بینی کرد تعدادی از این کامپیوترها همچنان با ویندوز ایکس پی به کارشان ادامه دهند و البته در خطر انواع بدافزارها قرار بگیرند. کامپیوترهایی که بیشتر توسط کاربران کمتر مطلع مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش نارنجی،ویندوز ایکس پی در سال ۲۰۰۱ یعنی ۱۱ سال پیش وارد بازار شد. سیستم عاملی که هنوز به طور گسترده محبوب کاربران است. اما شاید دیگر زمان اش رسیده که با آن خداحافظی کنیم و سراغ نسخه های جدیدتر برویم. با این کار برنامه نویس های وب هم خوشحال می شوند که قرار است تا چند ماه دیگر از دست اینترنت اکسپلورر نسخه ۶.۰ راحت شوند.
ولی ما با این ویندوز xp خاطره ها داریم دلمون نمیاد به این راحتی ها ولش کنیم..........
کاربران ایرانی xp در حال حاضر هم از این پشتیبانی استفاده نمی کنند.
فراموش نكنيم 7 هم ديگه داره قديمي ميشه و ويندوز 8 جاشو خواهد گرفت و با ورود 8 و براي فراگيرشدنش مسلما مانور app يا game براي اين ويندوز بيشتر خواهد بود.
به ناچار بايد عملا با XP خدا حافظي كرد.