کد خبر: ۲۵۱۰۹۸
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴

افزایش آتش‌سوزی عرصه‌های طبیعی در فصل‌گرما

‌مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: برای جلوگیری از آتش‎سوزی عرصه‎های طبیعی تمام مردم و مسئولان باید با هم همکاری کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب:‌ مهرداد بهاروندی در گفت‎وگو با ایسنا، بیان کرد: شیوع فصل گرما و خشک شدن علوفه و گیاهان عرصه‎های طبیعی احتمال آتش‎سوزی را در این مناطق افزایش داده است که برای جلوگیری از این رخداد نیروهای اجرایی این اداره کل در قالب 26 اکیپ به صورت شبانه‎روزی در این عرصه‎ها گشت می‎کنند.

وی اضافه کرد: همچنین با دهیاری‎های حاشیه نشین مراتع و جنگل‎ها، تفاهم نامه‎ای جهت جلوگیری و پیشگیری از آتش‎سوزی این عرصه‎ها بسته شده است و تجهیزات اولیه انفرادی از جمله قمقمه و چراغ قوه به آنها ارائه شده است. همچنین به این دهیاری‎ها کمک مالی نیز می‎شود.

بهاروندی با بیان اینکه با توجه به وضعیتی که عرصه‎های طبیعی دارند باید تمام ایستگاه‎ها و مردم جهت مراقبت از آنها با هم تعامل و همکاری داشته باشند، ادامه داد: عمده آتش‎سوزی‎هایی که رخ می‎دهند معمولاً به خاطر اختلاف بین کشاورزان، بی‎توجهی گردشگران و گردشگری غیرمسئولانه، سوزاندن پس‎چر مزارع اتفاق می‎افتند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان تصریح کرد: عوامل طبیعی مؤثر در آتش‎سوزی محدود بوده و گاهی ذرات ذره‎بینی موجود روی سطوح باعث این پدیده می‎شوند.

وی افزود: مکاتباتی با دستگاه‎های مختلف و استانداری شده که بالگردی در اختیار این اداره کل قرار گیرد تا در صورت بروز آتش‎سوزی اقدامات به موقع جهت اطفای حریق در منطقه صورت گیرد.

بهاروندی یادآور شد: از هم‎استانی‎ها درخواست می‎شود در صورت مشاهده هر گونه آتش‎سوزی، زمین‎خواری و اقداماتی که عرصه‎های طبیعی را تهدید می‎کنند با شماره تلفن 1504 تماس گرفته و این اداره کل را در انجام وظایف خود یاری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین