کد خبر: ۳۸۸۰۶۵
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱

وزیر ارشاد: عشق و ارادت ایرانیان به ثامن‌الحجج پایان‌ناپذیر است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره کبوتر حرم در سمنان پیام داد.
آفتاب‌‌نیوز :
‌به گزارش دبیرخانه این جشنواره، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام که توسط سوقندی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان - خوانده شد، گفته است: تمام کسانی که در سرزمین پاک ایران زیست می‌کنند، خراسان را قبله خود می‌دانند، همه ایرانیان شیفته حریم امن علی بن موسی‌الرضا هستند، مگر می‌شود عاشق پیامبر اکرم (ص) بود و به فرزندش در خاک خراسان عشق نورزید؟ و در تنگناها و مصائب و مشکلات از او مدد نگرفت؟ مگر می‌شود دل به حریم حضرتش سپرد و از معارف و فرهنگش بی‌بهره ماند؟

در ادامه این پیام آمده است: ملت بزرگ ایران افتخار دارد که میزبان مهمانی عزیز از تبار اهل بیت پیامبر است که فرمود: «قُل لا أَسئَلُکُم عَلَیهِ أَجراً إِلاَّ المَوَدَّةَ فِی القُربی» دوستی اهل بیت (ع) برای ما ایرانیان وظیفه بزرگ دینی و مهمان‌نوازی، آیین دیرینه ایرانیان است. عشق و ارادت ما ایرانیان به ثامن‌الحجج علیه آلاف التحیه و السلام، عشق و ارادتی پایان‌ناپذیر است که نمونه آن را در برگزاری جشنواره امام رضا (ع) می‌بینیم.

در طول سیزده دوره گذشته هر سال بر جمع عاشقان آن امام همام و گستره جغرافیایی جشنواره افزوده شده و به بیشتر شهرها و برخی روستاهای کشور رسیده است و امسال به یمن نیات پاک و خالصانه شما و تبرک عنوان دوره چهاردهم، این جشنواره گسترده‌تر و مسؤولیت دست‌اندرکاران برگزاری آن در گوشه و کنار کشور سنگین تر شده است.

جنتی با بیان این‌که فرهنگ رضوی در این سال‌ها به همت و ارادت شما دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره امام رضا (ع) نشر و نمو یافته و معارف اهل بیت (ع) در خانه دل‌ها بارور شده، افزوده است است: شما دست‌اندر کار برگزاری این جشنواره، شایستگی آن را داشته‌اید که در شهر و دیار خویش به افتخار خدمتگزاری حضرت ثامن‌الحجج نائل شده و در دایره بزرگ خادمان فرهنگ رضوی قرار گرفته‌اید.

‌به گزارش ایسنا، مهدی قزلی - نویسنده - نیز در حاشیه اختتامیه جشنواره کبوتر حرم در سمنان، به خبرنگاران گفت: دوم آذر سالروز تولد جلال آل احمد است و این تاریخ مصادف شده با اربعین حسینی که امسال این جایزه در روز تولد جلال برگزار نمی‌شود.

وی با بیان این‌که ١٠ تا ١٢ روز دیرتر و شاید 13 آذر، جایزه ادبی جلال برگزار شود، گفت: امسال نهمین دوره این جایزه برگزار می‌شود و آثار منتشرشده در سال ١٣٩٤ جمع‌آوری شده و کار بررسی این آثار نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.

این نویسنده با اشاره به برخی بخش‌های جدید در جایزه امسال، اظهار کرد: در جایزه امسال بخش جنبی فارسی‌زبانان نیز خواهیم داشت.

قزلی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) در استان سمنان، بیان کرد: این جشنواره از قدمت‌دارترین جشنواره‌های امام رضا (ع) است و از جشنواره‌های موفقی است که علاقه به داستان‌نویسی را بخصوص در استان سمنان افزایش داده است.

وی اظهار کرد: میزان علاقه به داستان‌نویسی در استان سمنان نسبت به جمعیت و پراگندگی آن خیلی بالاست و این جشنواره بی‌اثر در فضای عمومی ادبی استان سمنان نبوده است.

وی با بیان این‌که کشور ما در برگزاری جایزه‌های ادبی، کم‌تجربه و جوان است، گفت: فرهنگ شرکت در جشنواره‌ها باید تغییر کند.

وی جشنواره‌ها را محل عزیمت و آغازی برای شتاب بخشیدن به حرکت‌های ادبی دانست و گفت: جشنواره‌ها ایستگاهی در مسیر طولانی داستان‌نویسی هستند و داستان‌نویسان باید در این جشنواره‌ها خود را برای پیمودن مسیرهای طولانی‌تر آماده کنند.

او جشنواره ملی کبوتر حرم را از جشنواره‌های موفق دانست و گفت: انتخاب سمنان که در مسیر مشهد مقدس واقع است و تمرکز بر موضوعی خاص، از دلایل موفقیت این جشنواره است.

وی با بیان این‌که امام رضا (ع) بخشی جدی از زندگی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: توجه به امام رضا (ع) و سیره آن حضرت جزو مسایل اجتماعی است، اما اگر کسی در این جشنواره گیر کند، اشتباه کرده است.

مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان با بیان این‌که داستان‌نویس بازتاب دهنده آن چیزی است که در اطرافش می‌گذرد، ادامه داد: یک نویسنده نباید تولید داستان خود را منوط به برنده شدن در جشنواره کند، بلکه جذابیت داستان برای مخاطب را باید مد نظر داشته باشد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین