کد خبر: ۴۹۱۰۶۴
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰

واشنگتن پست: ۳ مقام نظامی کاخ سفید به دلیل ارتباط ناشایست با زنان از سمت‌های خود برکنار شدند

روزنامه آمریکایی گزارش داد که ۳ مقام نظامی کاخ سفید به دلیل ارتباط ناشایست با زنان خارجی در طول سفر ترامپ به آسیا از سمت‌های خود برکنار شدند.
آفتاب‌‌نیوز :
روزنامه واشنگتن پست خبر داد که 3 مقام نظامی شاغل در کاخ سفید به دلیل ارتباطات نابجا و نامناسب با زنان خارجی در خلال سفرهای خارجی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور از پست های خود کنار گذاشته شدند.

مقامات آگاه به این روزنامه گفته‌اند که این اقدامات نابحا در طول سفر اخیر ترامپ به آسیا از این مقامات نظامی سر زده است.

این افراد با آژانس های ارتباطی کاخ سفید، یک واحد نظامی که در طول سفرهای خارجی ارتباطات امن رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور و دیگر مقامات سرویس مخفی را تامین میکنند، مرتبط هستند.

مارک رایت سخنگوی پنتاگون تایید کرده است که وزارت دفاع در حال بررسی اتهامات مربوط به این افراد در طول سفر رئیس جمهور به ویتنام است. 

به گزارش فارس، وی گفته که ما از مساله آگاه و درحال بررسی موضوع هستیم.

پیش از این 4 مسئول دیگر از همین واحد نیز در طول سفر مایک پنس معاون رئیس جمهور به پاناما در ماه اوت به چنین اقداماتی متهم شده بودند که قبل از پایان سفر پنس به واشنگتن بازگردانده شده بودند.

شبکه ان بی سی پیش از این گزارش داده بود که اعضای ارتش در سفر به پاناما از سمتهای خود در کاخ سفید کنار گذاشته شده اند. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین