صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۵۵۷۳۳۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
مرگ پدر و فرزند6ساله اش بدلیل گرسنگی
کشف جسد پدر و پسری در کلویر بندرانزلی به دلیل مرگ مشکوک راز پیچیده ای را پیش روی پلیس قرار داده است.
آفتابنیوز :
به گفته ساکنین محله در همسایگی این پدر و پسر زندگی می کنند، مرد قبل از مرگش خانه مسکونی را به خاطر نیاز مالی به شخصی فروخته می شود و قرار بر این مدت زمان مشخص جهت مراحل اداری به دفترخانه شهرستان مراجعه کنند.
به گفته اهالی محل، از حدود ۱۵ روز پیش خریدار جدید به دلیل تماس های متوالی و عدم پاسخگویی از فرد فروشنده جهت پیگیری به خانه فروخته شده با توجه به اینکه کلید داشته مراجعه می کند که با بوی بد اجساد مواجه شده و پس از بررسی با پیکر بی جان پدر و پسر مواجه شده که سریعا با پلیس جهت پیگیری های لازم تماس حاصل می گیرد.
شنیده هایی در خصوص فوت پسر ۶ ساله به دلیل گرسنگی حکایت دارد که شاهدین عینی می گویند خود را به بخاری تکیه داده بوده و از تشنگی و گرسنگی جان باخته است.
پرونده همچنان در دست بررسی از سوی پلیس آگاهی و پزشک قانونی است.
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۴
بله؟بستگانی ،فامیل و.....
برخی هنوز بر این باورند که باید پدرها همچنان ولی دم و قیّم باشند! این بچه اگر با مادرش زندگی میکرد نمی مرد.
ای وای! خدای من !!
وای خدای من
