کد خبر: ۸۰۵۰۹۰
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
تبلیغات

آیا با وجود درب‌های ضدسرقت نیاز به نصب درب آکاردئونی و حفاظ داریم؟

درب ضد سرقت یکی از این محصولات جدید است که با ساختار ویژه خود، از ساختمان در برابر ورود افراد غیر مجاز جلوگیری می‌کند. این نوع درب ساختمانی با کیفیت‌های مختلفی و توسط تولیدکنندگان گوناگونی تولید می‌شود.
آیا با وجود درب‌های ضدسرقت نیاز به نصب درب آکاردئونی و حفاظ داریم؟
آفتاب‌‌نیوز :

یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های بشر، امنیت است. با وجود گسترش شهرها، بهبود روش‌های مجرمانه و افزایش جرم و جنایت، حفظ امنیت در کنار تامین خوراک، پوشاک و مسکن برای ما به یک اصل اساسی تبدیل شده است. بسیاری از صنایع با شناسایی این نیاز اقدام به معرفی محصولات جدیدی به بازار کرده‌اند که همگی با هدف حفظ ایمنی افراد طراحی و ساخته شده‌اند. درب ضد سرقت یکی از این محصولات جدید است که با ساختار ویژه خود، از ساختمان در برابر ورود افراد غیر مجاز جلوگیری می‌کند. این نوع درب ساختمانی که با کیفیت‌های مختلفی و توسط تولیدکنندگان گوناگونی تولید می‌شود؛ این روز‌ها به یک مصالح ساختمانی مهم برای سازندگان تبدیل شده است. به طوری که امروزه کمتر ساختمان نوسازی را می‌توانید پیدا کنید که ورودی واحدهایش مجهز به این درب نباشد. اهمیت این محصول در حفظ ایمنی ساختمان‌ها ما را بر این داشت که محتوای این پست را به توضیح پاسخ یک سوال مهم با مضمون اینکه آیا با نصب درب ضد سرقت باز هم نیاز به درب آکاردئونی دارید یا خیر؟ اختصاص دهیم.

درب ضد سرقت چیست؟

قبل از اینکه موضوع اصلی بحث را آغاز کنیم باید بدانیم که درب ضد سرقت چیست و چرا اکثر افراد این روز‌ها نصب این مدل درب ساختمانی را به درب‌های چوبی قدیمی ترجیح می‌دهند؟ درب ضد سرقت یک نوع درب ساختمانی است که بیشتر از آن به عنوان درب ورودی واحد‌های آپارتمانی استفاده می‌شود. علاوه بر این کاربرد، از نوع خاصی از این محصول به نام درب ضد سرقت فلزی برای ورودی ویلا‌ها و ساختمان‌های کلنگی و تک واحدی نیز می‌توان استفاده کرد.

درب ضد سرقت ساختاری متمایز نسبت به درب‌های چوبی قدیمی دارد. در داخل بدنه این درب، یک لایه ورق فولادی وجود دارد که عملا باعث می‌شود روش شکستن درب برای ورود، از گزینه‌های در دسترس سارقان حذف شود. این لایه فولادی ضخیم در درب‌های تولید شده در واحد‌های صنعتی مختلف از ضخامت‌های متفاوتی برخوردار است. هر چقدر ضخامت این ورق بیشتر باشد؛ درب در برابر ضربه و فشار مقاومت بیشتری پیدا خواهد کرد.

لایه بعدی که بدنه این درب از آن تشکیل می‌شود؛ بسته به قیمت محصول می‌تواند از چوب طبیعی یا فرآورده‌های مختلف چوب مانند MDF یا HDF ساخته شود. این لایه در واقع شکل ظاهری درب را تعیین می‌کند و طرح اصلی روی آن اجرا می‌شود. چوب طبیعی شکل ظاهری بهتری نسبت به فرآورده‌های مشتق شده از آن دارد، اما میزان مقاومتش کمی کمتر از MDF و HDF است. به خصوص در برابر رطوبت. اما درب‌های که بدنه‌شان از ورق‌های فرآوری شده ساخته می‌شوند معمولا ارزان‌تر هستند و گزینه اقتصادی‌تری برای پروژه‌های ساختمانی بزرگ محسوب می‌شوند.

بعد از ساخت و طراحی بدنه، روی درب یک لایه ورق نازک به نام روکش کشیده می‌شود تا از بدنه در برابر ضربه، خط و خش، رطوبت و اشعه نور خورشید محافظت شود. در انتها نیز درب با یراق‌آلات استاندارد و کاملا ایمنی تجهیز شده و روی چهارچوب مستحکم و مقاومی از جنس فلز نصب می‌شود. با این وجود می‌توان گفت که درب‌های ضد سرقت، بهترین و در عین حال ایمن‌ترین دربی هستند که می‌توانید برای جداسازی واحد از مشاعات ساختمان از آن استفاده کنید. جزء به جزء این محصول به صورتی طراحی شده است که تا جای ممکن منجر به بهبود امنیت فضای داخلی ساختمان شود.

آیا با وجود درب‌های ضدسرقت نیاز به نصب درب آکاردئونی و حفاظ داریم؟

آیا با نصب درب ضد سرقت نیاز به درب آکارئونی داریم؟

پاسخ کلی این سوال منفی است. با توجه به آنچه که در بخش قبلی توضیح دادیم؛ درب‌های ضد سرقت ساختار بسیار مستحکم و بدنه‌ای ساخته شده از ورق فولادی دارند؛ بنابراین در برابر ضربه مقاومت بالایی داشته و در برابر آسیب‌های فیزیکی بسیار مستحکم هستند. علاوه بر این قفل‌هایی که روی اکثر درب‌های ضد سرقت استاندارد نصب می‌شوند نیز متفاوت از قفل‌های معمولی هستند. این مدل از قفل‌ها هم تعداد زبانه بیشتری دارند و هم به دلیل ورود مستقیم زبانه به بدنه فلزی چهارچوب، در برابر دیلم شدن بسیار مقاوم هستند.

به غیر از این قفل‌های مکانیکی معمولی که در این صنعت از آن‌ها استفاده می‌شود؛ می‌توان درب ضد سرقت را با قفل‌های دیجیتال و هوشمند جدید نیز سفارش داد. به این ترتیب امکاناتی به قفل اضافه می‌شود که خطر سرقت را به شدت کاهش می‌دهند. به عنوان مثال برخی از قفل‌های هوشمند قابلیت اتصال به شبکه وای‌فای را داشته و در صورت دستکاری شدن، از طریق نرم‌افزاری که روی گوشی هوشمند کاربر نصب شده است این موضوع را به او اطلاع می‌دهند؛ بنابراین به طور کلی، با نصب درب ضد سرقت معمولا نیازی به استفاده از درب آکاردئونی ندارید. مگر اینکه از کیفیت درب و برند محصول مطمئن نباشید. در این صورت می‌توانید با نصب درب آکاردئونی، فضای ساختمان را ایمن‌تر کنید. اما اگر محصول مورد نظر خود را از تولیدکنندگان به نامی مانند سهند درب خریداری کرده باشید؛ نیازی به استفاده از درب آکاردئونی نیست. چرا که در این واحد‌های تولید، چه برای ساخت محصول و چه برای واردات درب‌های خارجی، استاندارد‌های مهمی در نظر گرفته شده است که منجر به توزیع بهترین و باکیفیت‌ترین درب‌های ضد سرقت به بازار می‌شوند.

آیا با وجود درب‌های ضدسرقت نیاز به نصب درب آکاردئونی و حفاظ داریم؟

مزایای نصب این نوع درب چیست؟

تجهیز ساختمان به یک درب ضد سرقت استاندارد و ایمن، مزایای زیادی برای شما به همراه دارد که مهم‌ترین آن، محافظت هر چه بیشتر از ساختمان در برابر ورود‌های غیر مجاز است. همانطور که در بالا به آن اشاره شد؛ اگر محصول استاندارد باشد سارقان نمی‌توانند با هیچ وسیله‌ای به بدنه آن آسیب برسانند. از طرفی بیشتر درب‌های ضد سرقت جدید با استفاده از نوعی لولای مخصوص به نام لولای مخفی روی چهارچوب نصب می‌شوند که دسترسی ساده به آن‌ها امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل یکی دیگر از روش‌های متداول برای ورود‌های مجرمانه به داخل ساختمان یعنی باز کردن درب از لولا نیز منتفی می‌شود. به این ترتیب می‌توان گفت که درب ضد سرقت هم از نظر زیبایی ظاهری و مهم از نظر استحکام، ایمنی و استاندارد‌های ساختمان‌سازی، بهترین و باکیفیت‌ترین درب ساختمانی است که می‌توانید برای واحد آپارتمانی و یا سازه ویلایی خود انتخاب کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین