مدافعی که برای سومین بار به استقلال پیوست
بازیکن مازاد سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال، پس از حضوری چند ماهه در نساجی مازندران برای بار سوم به جمع آبیها پیوست.
آفتابنیوز :
آرمین سهرابیان که در ابتدای فصل جاری بازیکن استقلال بود، پس از انجام یک بازی با پیراهن این تیم در مسباقت لیگ برتر با نظر جواد نکونام، سرمربی سابق این تیم در فهرست مازاد قرار گرفت. او سپس به عنوان بازیکن آزاد به نساجی مازندران پیوست و در نیم فصل اول لیگ برتر با پیراهن این تیم به میدان رفت.
سهرابیان در ابتدای فصل و پیش از اینکه با باشگاه استقلال فسخ قرارداد کند، با فرشید سمیعی، مدیرعامل وقت این باشگاه به توافق رسیده بود تا در نیم فصل دوم به استقلال برگردد.
مذاکرات با سهرابیان با علی نظری جویباری، جانشین سمیعی، ادامه پیدا کرد و در نهایت او امروز با باشگاه استقلال قرارداد دوبارهای را امضا کرد. قرارداد سهرابیان با باشگاه استقلال یک فصل و نیم اعتبار دارد.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه