کد خبر: ۱۰۰۱۰۹۲
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱

تام هالند پس از حضور در فیلم جدید کریستوفر نولان: یک عمرم منتظر این لحظه بودم

تام هالند، بازیگر نقش «مرد عنکبوتی»، در مصاحبه جدیدی گفت که فیلم‌برداری «اودیسه» ساخته کریستوفر نولان بدون شک کاری بوده که یک عمر انتظارش را کشیده است.
تام هالند پس از حضور در فیلم جدید کریستوفر نولان: یک عمرم منتظر این لحظه بودم
آفتاب‌‌نیوز :

بازیگر محبوب «مرد عنکبوتی» در این حماسه تاریخی نولان، در کنار مت دیمون که نقش اودیسئوس را بازی می‌کند، در نقش پسر او، تلمخوس، ظاهر شده است. این فیلم، اولین اثر نولان پس از فیلم اسکاری «اوپنهایمر» است که با هیجان زیادی دنبال می‌شود.

هالند گفت: «فوق‌العاده بود. بدون شک، کاری بود که یک عمر منتظرش بودم. بهترین تجربه‌ای که در یک صحنه فیلم‌برداری داشته‌ام. هیجان‌انگیز بود، متفاوت بود، و فکر می‌کنم این فیلم چیزی خواهد بود که تاکنون مانندش را ندیده‌ایم.»

او درباره همکاری با نولان و تهیه‌کننده‌اش، اما توماس افزود: «کار کردن با کریس و آشنا شدن با او و اما، واقعاً شگفت‌انگیز بود. هرگز کسی را ندیده‌ام که بتواند آن‌طور که آنها کار می‌کنند، کار کند. بی‌دلیل نیست که بهترین‌های این صنعت هستند. اینکه از نزدیک روند کار آنها را ببینی و بخشی از این فرآیند باشی و با یک استاد واقعی همکاری و از او یاد بگیری، بهترین تجربه‌ام بوده.»

تام هالند و مت دیمون در «اودیسه» با گروه بزرگی از بازیگران همراه هستند؛ از جمله: ان هتوی، زندیا، لوپیتا نیونگو، رابرت پتینسون، شارلیز ترون و جان برنتال. اولین تریلر فیلم که شامل صحنه‌ای است که تلمخوسِ هالند در حالی که از سرنوشت پدرش می‌پرسد اشک می‌ریزد، اکنون به‌طور انحصاری در سینما‌ها پخش می‌شود.

هالند در ادامه گفت: «مت دیمون همیشه قهرمان من بوده، ان هتوی همیشه قهرمان من بوده. اینکه با آنها هم‌بازی شوم، از آنها یاد بگیرم، با آنها دوست شوم؛ واقعاً نمی‌توانستم شغل بهتری آرزو کنم. به کاری که انجام داده‌ام افتخار می‌کنم. هر روز با هدفی مشخص سر کار می‌رفتم و می‌خواستم چیزی را ثابت کنم، و از کریس ممنونم که این فرصت را به من داد.»

هالند پیش‌تر به برنامه «صبح بخیر آمریکا» گفته بود که تماس نولان برای بازی در «اودیسه» «بهترین تماس تلفنی عمرم» بود و آن را به تماس انتخاب شدن برای «مرد عنکبوتی» در ده سال پیش تشبیه کرد: «این برای من اتفاقی شگفت‌انگیز است. خیلی افتخار می‌کنم و واقعاً، واقعاً هیجان‌زده‌ام.»

«اودیسه» نخستین بلاک‌باستر هالیوود است که به‌طور کامل با دوربین‌های آی‌مکس فیلم‌برداری شده و قرار است در ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶ توسط یونیورسال پیکچرز اکران شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین