کد خبر: ۱۰۱۰۲۰۷
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴

شهادت یک مامور در سیستان و بلوچستان

فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق گفت: یک نفر از حافظان امنیت در درگیری با تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان شهید و یک نفر هم مجروح شد.
شهادت یک مامور در سیستان و بلوچستان
آفتاب‌‌نیوز :

سردار حسن مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه عملیات سپاه و اطلاعات علیه تروریست‌ها در سه شهرستان ایرانشهر، خاش و سراوان اظهارکرد: هشت نفر از تروریست‌هایی که کارکنان پاسگاه انتظامی دامن را به شهادت رسانده بودند، طی یک عملیات مقتدرانه در ایرانشهر به هلاکت رسیدند و مقادیر قابل‌توجهی سلاح و مهمات از آنان کشف و ضبط شد.

وی بیان کرد: رزمندگان قرارگاه عملیات شهید سجاد با همکاری سربازان گمنام و فراجا و سپاه در منطقه عمومی سراوان،موفق به هلاکت یک گروه پنج نفره عناصر تروریستی شدند و یک گروگان در اختیار تروریست‌ها را آزاد کردند.

فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق گفت: هم اکنون اوضاع سیستان و بلوچستان تحت کنترل نیروهای مسلح قرار دارد و مشکلی نیست.

وی بیان کرد: با هوشیاری و آمادگی در قرارگاه قدس و سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نیروهای امنیتی و انتظامی، با هماهنگی و وحدت‌، عرصه را بر دشمنان محدود کرده و هرگونه حرکت دشمنان در رصد اطلاعاتی نیروهای مسلح قرار دارد.

سردار مرتضوی تاکید کرد: همه دشمنان و تروریست‌ها بدانند در صورت هرگونه اقدام تروریستی پاسخی دردناک از حافظان امنیت دریافت خواهند کرد.‌

به گزارش ایرنا، طی سه عملیات مشترک سپاه و سربازان گمنام امام زمان(عج) در سه شهرستان ایرانشهر، خاش و سراوان با عوامل گروهک‌های تروریستی؛ ۱۳ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین