کد خبر: ۱۰۱۱۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰

افشاگری تازه؛ کارتال نه فخریان را می‌خواست، نه ابرقویی، نه بیفوما!

مترجم اسماعیل کارتال، سرمربی سابق پرسپولیس، فاش کرد که غیر از بیفوما و فخریان، بازیکنی به نام حسین ابرقویی نیز در لیست خرید کارتال نبوده و باشگاه بدون رضایت او برای جذب این بازیکن تلاش کرده است.
افشاگری تازه؛ کارتال نه فخریان را می‌خواست، نه ابرقویی، نه بیفوما!
آفتاب‌‌نیوز :

مترجم کارتال گفت: غیر از بیفوما و فخریان، ابرقویی هم در لیست کارتال نبود/ کارتال را برای ادامه کار در پرسپولیس سرد کردند.

حدس می‌زدم که یک‌سری از مسائل بعد از رفتن اسماعیل کارتال روشن شود. البته که او حرف‌های زیادی برای گفتن دارد که اطمینان دارم آنها را مطرح نخواهد کرد. واقعیت این است که در مورد جذب بازیکن با کارتال صادق نبودند و همواره به دنبال مذاکره با بازیکنانی بودند که در لیست این مربی نبود و او از این مسئله تعجب می‌کرد.

در یک‌سری رسانه‌ها می‌دیدم که از خرید‌های باشگاه حسابی تعریف و تمجید می‌شود درحالی‌که خود کارتال بابت بی‌توجهی به لیست خریدش ناراحت بود. بازیکنانی مثل عارف آغاسی و مهدی زارع در خط دفاع در لیست کارتال بودند؛ اما باشگاه به دنبال جذب حسین ابرقویی بود که کارتال موافق نبود. او مدت‌ها منتظر بود تا قرارداد دفاع راست خارجی از کشور کوزوو نهایی شود که در نهایت این اتفاق رخ نداد.

مذاکرات با بازیکنان خارجی مدنظر کارتال اصلاً خوب پیش نمی‌رفت و تعلل زیادی در این زمینه وجود داشت. در مورد برگزاری اردوی تیم در کمپ فنرباغچه هم کارتال خیلی پیگیر بود که در نهایت در این مورد هم به موقع اقدامی نشد. همان‌طور که گفتم مسائل زیادی بود که کارتال را برای ادامه کار در پرسپولیس سرد کرد و در نهایت هم او تصمیم گرفت به ایران برنگردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین