کد خبر: ۱۰۱۳۰۳۰
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲

هنگامه اخوان: از جوانان حمایت کنیم تا انگیزه داشته باشند

هنگامه اخوان استاد آواز و داور جشنواره ملی موسیقی جوان اعلام کرده است که حاضرم به صورت رایگان به این برگزیدگان درس بدهم، اما مسئولان باید زمینه را فراهم کنند و همه دست به دست هم بدهند که این بچه‌ها به جایی برسند. 
هنگامه اخوان: از جوانان حمایت کنیم تا انگیزه داشته باشند
آفتاب‌‌نیوز :

عضو هیات داوری هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، معتقد است تا وقتی برگزیدگان جشنواره مورد حمایت قرار نگیرند، زحمت برگزاری جشنواره بی‌نتیجه می‌ماند.

هنگامه اخوان داور بخش آواز هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان که سابقه داوری در اکثر دوره‌های جشنواره را داشته، ضمن اشاره به سرنوشت نامعلوم برگزیدگان جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: این جشنواره با برنامه‌ریزی و زحمات زیاد برگزار می‌شود، بهترین داوران انتخاب می‌شوند و جناب دکتر اردلان به عنوان دبیر جشنواره تلاش می‌کنند تا به بهترین نحو استعداد‌های برتر ایران شناخته شوند، اما هر سال بعد از معرفی شدن برگزیده‌ها، جشنواره تمام می‌شود و مسئولان برای نفرات برگزیده کاری نمی‌کنند.

این استاد پیشکسوت آواز با تاکید بر اهمیت جشنواره تصریح کرد: کار دکتر اردلان و همکارانش در این جشنواره قابل تحسین است و من به احترام ایشان است که با این جشنواره همکاری می‌کنم وگرنه سال‌هاست که من به عنوان پیشکسوت آواز نمی‌توانم کار کنم چه رسد به جوان‌ها و نوجوان‌ها.

هنگامه اخوان بودجه را یکی از شروط مهم موفقیت جشنواره دانست و توضیح داد: باید بودجه کافی باشد تا برگزارکنندگان جشنواره بتوانند کار‌های ماندگار و موثر بکنند. جوانان و نوجوانانی که در این جشنواره امتیاز کسب می‌کنند، زحمت کشیده‌اند، از موانع بسیاری عبور کرده‌اند و با عشق و علاقه به این مرحله رسیده‌اند. پس باید برایشان کاری کرد.

وی در ادامه افزود: من حاضرم به صورت رایگان به این برگزیدگان درس بدهم، اما کجا و چطور؟ مسئولان باید زمینه را فراهم کنند و همه دست به دست هم بدهند که این بچه‌ها به جایی برسند.

این پیشکسوت آواز با تاکید بر اینکه برگزارکنندگان جشنواره در این باره دستشان بسته است، تشریح کرد: من هر کاری در توانم باشد برای این بچه‌ها می‌کنم، اما بدون برنامه‌ریزی و بودجه مگر چه می‌شود کاری کرد یا اصلا مگر ما چه کاره هستیم. این عزیزان از سراسر ایران می‌آیند، در مسابقات شرکت می‌کنند، رتبه می‌آورند، جایزه می‌گیرند و بعد می‌روند به شهرشان. دیگر خبری از آنها نمی‌شود. هیچ کدام ما نمی‌دانیم آنها کجا هستند و چه می‌کنند، مثل همان پسر ۱۲ یا ۱۳ ساله همدانی که سال گذشته درخشید، صدای فوق‌العاده‌ای داشت، اما هیچ خبری از او نداریم.

هنگامه اخوان، نبود حمایت و نیز سرنوشت اساتید موسیقی را سبب بی‌انگیزه شدن جوانان و نوجوانان دانست و گفت: این عزیزان با ذوق و شوق در جشنواره شرکت می‌کنند، اما وقتی سرنوشت اهالی موسیقی سنتی و موسیقی اقوام را می‌بینند، دیگر امیدی ندارند. سال‌های سال جوانان و نوجوانان زیادی برگزیده شدند، اما هیچ کس از آنها خبری ندارد!

این استاد آواز ضمن ابراز ناخرسندی و نا امیدی از اینکه جشنواره ملی موسیقی جوان نمی‌تواند کار بیشتری برای برگزیدگان انجام بدهد، اظهار کرد: تا زمانی که بودجه‌ای برای حمایت از برگزیدگان در نظر گرفته نشود و تا زمانی که مسئولان از این بچه‌ها حمایت نکنند، جشنواره بی‌فایده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین