کد خبر: ۱۰۲۰۵۳۴
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴

هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید فرآورده‌های گوشتی هشدار داد.
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش ایفدانا، حشمت‌الله رضوی گفت: زیرزمین‌ها و کارگاه‌های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برند‌های دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند.

وی افزود: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی امکان‌پذیر نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و فرآیند تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می‌شود.

رضوی با اشاره به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی درباره استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه‌های غیرمجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه‌های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد.

وی تأکید کرد: از مردم انتظار داریم پیش از خرید، اصالت محصول را از طریق سایت TTAC.ir بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده‌ها تضمین شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین