کد خبر: ۱۰۲۱۸۲۳
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱

حسرت بزرگ ساپینتو در این فصل/ دردسر استقلال قبل از روز‌های خوب

استقلال در این فصل مقابل تیم‌هایی امتیاز داد که مدعی قهرمانی نیستند.
حسرت بزرگ ساپینتو در این فصل/ دردسر استقلال قبل از روز‌های خوب
آفتاب‌‌نیوز :

عملکرد استقلال در فصل جاری لیگ برتر نشان می‌دهد آبی‌پوشان در حالی صدرنشین هستند که در ابتدای فصل، امتیاز‌های مهمی را از دست داده‌اند. تیم ساپینتو تا پایان هفته نهم با ۱۶ امتیاز در صدر جدول قرار دارد، اما یک باخت و چهار تساوی در کارنامه‌اش ثبت شده که سه مورد از این تساوی‌ها و تنها شکست این تیم مقابل تیم‌هایی بوده که اکنون در نیمه پایین جدول حضور دارند.

در هفته‌های نخست، استقلال برابر شمس‌آذر، پیکان و ذوب‌آهن متوقف شد و مقابل استقلال خوزستان باخت؛ تیم‌هایی که حالا در جمع قعرنشینان یا رده‌های دو رقمی جدول هستند. تنها تساوی دیگر آبی‌ها مقابل چادرملو رقم خورد، تیمی که در حال حاضر جزو مدعیان و در جایگاه سوم جدول قرار دارد.

این نتایج نشان می‌دهد استقلال در شروع لیگ، هنوز به هماهنگی تاکتیکی لازم نرسیده بود و همین مسئله باعث شد در برابر رقبای به‌ظاهر آسان، دو امتیاز‌های مهمی را از دست بدهد. اگر آبی‌پوشان در آن مقطع به فرم فعلی خود رسیده بودند، احتمالاً فاصله امتیازی‌شان با رقبا بیشتر می‌شد. موضوعی که حسرت بزرگ ساپینتو و استقلالی‌ها را در بر داشته است. 

با وجود روند صعودی استقلال در هفته‌های اخیر، این آمار می‌تواند یک هشدار جدی باشد. ساپینتو و شاگردانش در ادامه راه باید برابر حریفان قدرتمندی، چون پرسپولیس، سپاهان، ملوان، گل‌گهر و فولاد خوزستان قرار بگیرند و تکرار لغزش‌های ابتدایی فصل ممکن است صدرنشینی‌شان را به خطر بیندازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین