کد خبر: ۱۰۲۳۸۶۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸

پشت پرده سکوت اوسمار در ماجرای جنجالی؛ سرمربی برزیلی سود می‌برد؟!

باشگاه پرسپولیس و اوسمار واکنشی به لغو دیدار مقابل تراکتور نداشتند.
پشت پرده سکوت اوسمار در ماجرای جنجالی؛ سرمربی برزیلی سود می‌برد؟!
آفتاب‌‌نیوز :

با اعلام رسمی سازمان لیگ، دیدار تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی که قرار بود روز جمعه ۳۰ آبان برگزار شود، به تعویق افتاد. این تصمیم پس از صعود تیم ملی به فینال تورنمنت العین و با توجه به تعداد قابل‌توجه ملی‌پوشان دو تیم اتخاذ شد. از سوی دیگر، تراکتور به‌عنوان تنها نماینده فوتبال ایران در لیگ نخبگان آسیا، روز دوشنبه باید به مصاف نسف قارشی برود و طبیعی بود که این باشگاه از لغو بازی استقبال کند؛ به‌خصوص که خودِ تراکتوری‌ها نیز درخواست تعویق مسابقه را به سازمان لیگ ارائه داده بودند.

این اتفاق، اما با واکنش تند استقلالی‌ها همراه شد. آنها معتقدند فدراسیون با این تصمیم، عملاً دو باشگاه تراکتور و پرسپولیس را در موقعیت بهتر و کم‌فشارتری قرار داده و چنین لطفی در زمان‌های مشابه برای استقلال رخ نداده است. با این‌حال، از سمت پرسپولیس و کادرفنی این تیم، واکنش رسمی خاصی دیده نشد. اوسمار ویه‌را، سرمربی پرسپولیس، برخلاف تصور برخی هواداران، نه اعتراضی به لغو بازی داشت و نه موضع‌گیری رسانه‌ای انجام داد.

طبق شنیده‌ها، اگر مسابقه برگزار می‌شد نیز اوسمار مشکلی برای حضور در آن نداشت، اما با توجه به شرایط تیمش، تعویق بازی برای او بد هم نیست. پرسپولیس در حال حاضر دو مصدوم کلیدی دارد و چندین ملی‌پوش خسته نیز قرار است طی روز‌های آینده به تهران بازگردند. همین مسئله باعث شد اوسمار نسبت به تصمیم سازمان لیگ بدبین نباشد و شاید دلیل اصلی سکوت او نیز همین باشد؛ سکوتی که از رضایت نسبی نسبت به شرایط فعلی حکایت دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین