کد خبر: ۱۰۲۴۸۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷

تظاهرات اعتراضی در پایتخت تونس

منابع خبری گزارش دادند که ساکنان پایتخت تونس با برگزاری تظاهراتی به سرکوب آزادی‌ها در این کشور اعتراض کرده‌اند.
تظاهرات اعتراضی در پایتخت تونس
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش رسانه‌های آفریقایی، این تظاهرات با عنوان «ضد الظلم» از میدان حقوق بشر در پایتخت تونس آغاز و به دیگر مناطق پایتخت کشیده شده است.

شرکت کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی، سیاست‌های سرکوبگرانه علیه آزادی و فعالیت‌های مدنی را محکوم و قیس سعید رئیس‌جمهور این کشور را به تحکیم حکومت تک‌نفره با سوءاستفاده از قوه قضائیه و پلیس علیه مخالفانش متهم کردند.

این اعتراض جدیدترین مورد از موجی بود که تونس را در بر گرفته و شامل روزنامه‌نگاران، پزشکان، بانک‌ها و سیستم‌های حمل و نقل عمومی می‌شود.

معترضان برای ابراز خشم و اندوه از آنچه تبدیل تونس به «زندانی روباز» می‌نامیدند، لباس سیاه پوشیده بودند. آنها پلاکاردهایی را برافراشتند که روی آنها نوشته شده بود «سرکوب بس است»، «نه ترس، نه ترور، خیابان‌ها متعلق به مردم است».

به نوشته رسانه‌های آفریقایی، این موضوع بحران شدید سیاسی و اقتصادی تونس را برجسته و چالش بزرگی را برای سعید ایجاد می‌کند که در سال ۲۰۲۱ قدرت را به دست گرفت و با صدور فرمان، حکومت را آغاز کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین