سرهنگ عبادی، فرمانده پلیس راه استان مازندران، اظهار داشت: ترافیک در مسیرهای اصلی ورودی و خروجی مازندران بسیار پرحجم و سنگین است.
وی افزود: هم اکنون شاهد حجم بالای تردد در هر دو مسیر رفت و برگشت هستیم. ترافیک در مسیرهای ورودی به استان، از تراکم بیشتری برخوردار است.
عبادی در ادامه با اشاره به شرایط کنونی محورها، تاکید کرد: در حال حاضر طرح یکطرفه در هیچکدام از محورهای مواصلاتی استان مازندران در حال اجرا نیست و تردد به صورت عادی و دوطرفه انجام میشود.
وی با اشاره به محور مواصلاتی کندوان هم گفت: ترافیک در محور کندوان به خصوص منطقهی الیت عادی وروان گزارش شده است.
فرمانده پلیس راه مازندران از تمامی رانندگان و مسافرانی که قصد سفر به مازندران را دارند، درخواست کرد با آرامش و رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، ضمن حفظ ایمنی سفر، به باز شدن مسیرها و کاهش ترافیک کمک کنند.