کد خبر: ۱۰۲۷۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴

مدارس و دانشگاه‌های اصفهان تا ۱۷ آذر غیرحضوری شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیرحضوری شدن تمامی دوره‌های تحصیلی آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های سراسر استان به منظور قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا تا دوشنبه ۱۷ آذر خبر داد. 
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان تا ۱۷ آذر غیرحضوری شد
آفتاب‌‌نیوز :

منصور شیشه فروش روز جمعه اظهار داشت: با توجه به گزارش مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان مبنی بر ضرورت قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا و نیز تداوم شرایط پایداری جو و افزایش غلظت آلاینده‌ها، جلسه کارگروه شرایط اضطرار با حضور اعضا برگزار شد.

وی افزود: به منظور قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا علاوه بر غیرحضوری شدن مراکز آموزشی، مراکز ورزشی و برگزاری مسابقات در این مدت تعطیل خواهد بود.

مدیرکل بحران اصفهان گفت: مهد‌های کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی نیز در روز‌های فوق در مناطق یاد شده تعطیل است و مادران شاغلی که دارای فرزند دانش آموز مقطع ابتدایی و زیر ۶ سال هستند و نیز مادران باردار می‌توانند با موافقت مدیران خود به صورت دورکاری فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: طرح زوج و فرد تردد خودرو‌ها طبق روال قبل از ساعت ۹ تا ۱۳ و همچنین ۱۶ تا ۲۱ در شهر اصفهان اجرایی می‌شود و پلیس راهور و حوزه ترافیک شهرداری در این رابطه برنامه ریزی خواهند نمود.

شیشه فروش افزود: در جلسه مقرر شد که واحد‌های کارگاهی، معدنی و تولید آجر آلاینده با نظارت اداره محیط زیست و اداره صنایع در ایام اضطرار با اعمال محدودیت فعالیت به منظور کاهش انتشار آلاینده‌ها اقدام کنند.

وی افزود: با انجام پایش‌های زیست محیطی تعداد ۲۷۵ واحد آلاینده اخطار دریافت و با ۸۰ واحد آلاینده متخلف مطابق با قانون توسط اداره محیط زیست برخورد شده است.

مدیرکل بحران اصفهان از عموم جامعه درخواست کرد با رعایت اصول ایمنی و بهداشت فردی، کاهش حضور در مراکز تجمع و حلقه‌های ترافیکی، شست و شوی دست، استفاده از ماسک توسط بیماران و رعایت اصول خود حفاظتی مطابق با شیوه‌نامه‌های بهداشت فردی ابلاغی توسط مرکز بهداشت با هدف پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا همکاری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین